Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Sider

  • No pages

alexandre Link Blog

ManStockholm, Sverige

Citius Altius Fortius

Förena nytta med nöje!

Det lockar män till jympa.

AddthisDel   FeedRSS feed  

Män var överrepresenterade på dagens intensivjympa. Ena halvan av stora hallen i JP bestod bara av män och i cirkeln närmast ledare jympade 6 män och bara 2 kvinnor.

Lösningen för att locka män är given: en tuff intensivjympa i 75 min!

 
Written 679 weeks ago
53287 679 weeks ago

Bing

Fler karlar på intensiven så vi slipper krångliga kombinationer.
89212 657 weeks ago

Fionaa

Hej
Vad tyckte du om Noras nya pass igår?? Det blev styrketräning i gymmet för min del istället efter jobbet. Det ligger lite sent tyvärr
//Anna
No_small_image 657 weeks ago

alexandre

Jag gillade mycket, jag har missat hela vårtermin, kommer att gå ofta nu. Närmsta utmaning på Noras pass är att ta det lugnt i rygglåten, jag ska självklart öka vikten nästa gång med 2.5kg precis som man ska göra, men jag ska inte göra så många repetitioner som jag gjorde i onsdags, jag gjorde några sista med "arg-ostbåge-teknik" istället för att bara lägga ner stången.

Onsdag nästa vecka ska jag på cirkelfys med Emelie Kling i Hornstull 18:30, onsdag vecka efter på SI med Caroline Omre i City 19:00.

Jag var också i gym igår. Gym ger mycket bättre träning, men tråkigare än pass. Vilka övningar gör du i gymmet? Jag har börjat gymma i augusti, mitt träningsprogram finns i tråden "Börja gymma". Jag ökar vikt varje vecka med 2.5kg.