Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Sider

  • No pages

alexandre Link Blog

ManStockholm, Sverige

Citius Altius Fortius

Förena nytta med nöje!

AddthisDel   FeedRSS feed

Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste

Middag efter jympan.

2013-05-09 21:57   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Vi brukar med några Friskiskompisar ha "Utgång" efter passet, dvs äta middag ute tillsammans. Jag var med på friskisutgångar i 10 år, några av kompisar var med längre så traditionen är gammal och vi fortsätter att följa den trots att några stammisar bytte kedja under åren. Vi som tränar annanstans kommer efter passen till respektive anläggning för uppsamling, Jag möter ibland OlofG som är på väg från passet när jag är på väg till utgången.

Gårdagens Utgång efter Eva-Lenas pass blev lustig med att bara 1 av 4 deltagare (alla är f.d stammisar på Jacobs intensivjympa) hade Friskiskort, de 3 övriga (75%) tränar nu i SATS men är trogna utgångstraditionen. Jag tycker det är häftigt att vi hänger tillsammans trots olika träningskorten.

Brukar ni ha Utgångar med kompisar efter passen?

 

En vecka i SATS.

2013-01-21 00:24   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Vi på vårt jobb fick erbjudande från SATS om att prova-på gratis i en vecka. Jag vet att många av mina kollegor struntade i erbjudandet även de som inte hade träningskort någonstans, men jag passade på och tränade 6 dagar av 7 (tränade 7e dag också men i min "hemkedja" Sportlife). Jag har redan skrivit om första tre dagar i tråden "Idag har jag tränat" och kopierar texten hit till beskrivning av träning torsdaag-söndag för att ha allt på samma ställe.

I måndags har jag tränat i SATS Odenplan knäböj ettor till max, sänkte vikt och tänkte köra 3x5 men orkade bara 5-4-3. Kompletterade det med lätt bänkpress 3x8 och overhead squat 3x10 med lätt vikt bara för rörlighet och ballans (det var länge sen jag tränade det).

Belöning blev Dans Street med känd från youtube vinnare av Nike Top Instructor 2011 Åsa Ingelög:
http://www.youtube.com/watch?v=DSfxW0WrwoY

Jag visste inte att jag kunde boka passen även under prova-på veckan och chansade på spontan plats så ni förstår vilken trevlig överraskning det blev att jag fick en plats till hennes pass kl 17:00 vardag centralt i Sveriges mest kända SATS-anläggning.

Jag tänkte eventuellt anta från och med i måndags Twenty180s utmaning om fetminskning, men bestämde tvärtom att överäta denna vecka för att vara på säkra sidan om att återhämtning är tillräckligt för att kunna träna varje dag i en vecka.

I tisdags tränade jag knäböj 3x5, lätt utfall bakåt 3x8, situps med vikt 3x10. Det var i SATS Tule och kontrast med SATS Odenplan märktes, det liknade istället Sportlife eller Friskis, folk bänkpressade "bara" runt 100 kg. Knäböjrack var upptagen men de hade gott om vanliga skivstångsställ som var lediga för att de har dessutom "bänkpressställ" med fast bänk som de som ville bänkpressa körde på. Såna bänkar finns i alla SATS-gym jag har varit hittills och i alla Sportlife anläggningar, jag tycker att det är synd att ha en så oflexibel anordning, har jag missat något, finns det några fördelar med det?

Jag såg att i jympahallen pågick en variant på medeljympa med styrkedel som bestod både av armhävningar/situps och övningar med viktplattor/skivstänger (alltså de lätta som hör till skivstångsjympa), kondition var annars rumpsparkar/knäupp, grapevine, stålmanshopp och sånt med många repetitioner på raken precis som på dem flesta pass i Friskis.

I onsdags tränade jag lätt knäböj 3x8, bänkpress med hantlar 7-7-6, situps med vikt 3x10 och kettlebell swing 1x9 med 40kg. Det var SATS Spårvagnshallarna. Lokalen är häftig, man kan gå dit bara för att trivas. All utrustning är från Eleiko (stänger, vikter, podiet, kettlebells, hatlar osv, även chinsräcke). Extra fördel är att det är en hangar utan några grannar med 4 podium direkt på betonggolv som gör att man får släppa vikter efter ryck (plus ett till podie vid knäböjrack). Anläggning är hightech, man även väljer temperatur i duschar digitalt med touchknappar. Den är dessutom gigantisk i 3 våningar. Jag tycker man råkade döpa fel anläggning för "JymPalatset".

Belöning för träning blev Dans Street. Ledare berömde oss för att hänga med fort och tyckte att hon skulle göra nästa sekvens svårare (de brukar köra samma sekvens bara 2-3 gånger), för att som hon sa "det ska vara utmaning, hänger ni på första passet, har jag gjort för enkel sekvens". Synd att inte alla friskisledare förstår det:
http://www.traningsdagboken.org/sv/forumtopic/soker-latlistan-till-dance-fuego

Lustigt att jag får träna gratis utan att ha något intyg för provapå vecka. Min enda referens är utskrift av intern mail från vår personalavdelning, men ingen kollar ens det. Bara receptionister i SATS vägg i vägg med vårt kontor visste om erbjudandet, andra receptionister kollade varken om jag jobbade där jag sa eller om företaget fick erbjudandet, de verkade inte lyssna ens till företagets namn, bara vinkade in "välkommen" när jag sa "jag jobbar på 'Ett Företag' och en har gratis vecka denna vecka". De tycker antagligen att ju fler provar träning, speciellt nu i januari, desto fler medlemmar kommer de att få. Jag fick i ett ställe (3-e besök av 5) fylla i "provträningskort" med mitt namn, mobil och mail. Jag tycker det var trevligt bemötande överlag.

I torsdags har jag tränat axelpress med stång stående 3x5, goodmornings 3x8. Jag fortsatt testa olika anläggningar och var denna gång i SATS Medborgarplatsen. Den är också rätt stor, jag gick vilse ett par gånger. Gymmet består av 4-5 stora rum med var sin specialitet (fria vikter, maskiner, löpband, ryggresning/situps/chins och sånt anordningar). De har två jympahallar varav ena är minst lika stor som stora hallen i Lindhagen. De har bara ett podie (vad jag såg) men på plussidan verkar det som man får släppa vikter efter ryck. Jag gillade att de hade stor mängd fria stänger. Det var inte lika effektivt i SATS Marievik där det var en stund att 3 pers körde övningar med var sin fri stång (marklyft, frivändningar, axelpress) som de plockade från respektive knäböjrack, bänkpresställ och "vanlig" skivstånställ som just då var oanvändbara och bara tog plats. Sånt hände också i Friskis Hornstull förut, hur är det nu, finns det gott om stänger så det räcker både för ställningar och för övningar med bara stång? Märkligt att det var bara lagom med folk där trots att jag var samma tid (kom strax innan 17) som i Odenplan som var helt proppfull.

Jag gick så mycket runt i SATS Medborgarplatsen och kollade som i museet att jag hann bara med axelpress och goodmornings tog men inte med rodd som jag också tänkt köra innan belöning som blev Dans Street. De som tycker att Bennys pass är koordinationskrävande har fel, även om man tänker på hans ordinarie pass, inte det nedtråkade av LUF passet som han är tvungen att köra nu. Bennys stammisar som gillar koordinationsutmaningar borde testa SATS. Jag brukar känna mig spänstig och smidig på jympa i Friskis, dvs där man behöver vara varken spänstig eller smidig, men på SATS-jympa märker jag hur slö, stel och okoordinerad jag är. Såna pass ger både roliga utmaningar och förbättringsmöjligheter. Videos i "Nike Top Instructor" är inte "kryddade till", deras ordinarie pass är faktiskt så trixiga och dessutom sekvenser är längre än det de hinner visa på 10 min under tävlingen.
http://www.traningsdagboken.org/sv/forumtopic/nike-top-instructor

Sportlife har på fredagar ett pass som väldigt lik Strösslets pulsjympa, så jag skippade SATS och gick dit istället. Jag unnade mig jympa utan att träna innan, jag hade det tillgodo från förra vecka när jag tränade utan att gå på ett pass som belöning efteråt.

I lördags tränade jag igen i SATS Odenplan. Det var mindre folk än vardagkväll runt kl 18, fans flera lediga skivstångsställ och bänkpresställ. Motionärer utmärkte sig inte heller med styrka. Jag har tränat rodd som jag inte hann med i torsdags, bänkpress och overhead squat. Belöning blev Dans Street. Passet var inte lika trixigt som i torsdags, men övningar var roliga och jag gillade musiken. Helheten liknade Noras intensivjympa från 2009.

Jag såg också i lördags ett nytt pass "Indoor Running" som körs på löppband i gymmet. De har fler än 30 löppband totalt och två rader med 5 band i varje är reserverade för passet. En instruktör går runt och ger uppgifter om att höga/sänka hästighet ungefär som på spinn. Jag föredrar springa ute och FS Utejogg är klart bättre enligt mig men för dem som ändå springer på band i gym måste vara roligare att springa i grupp.

Idag, söndag, tränade jag i SATS Stureplan. Tränade lätt knäböj 3x8, marklyft 3x5, frivändningar, situps 3x10. Jag upptäckte att anläggning var i 4 våningar (jag hittade bara 3 när jag var där förra gången, när jag fick prova-på vecka i höstas). Jag har räknat 6 "vanliga"skivstångsställ, en knäböjrack, 3 bänkpressställ varav 1 lutad.

Belöning för träning blev Dans Street. Passet var imponerande, ett av bästa som jag testade under veckan (kanske bäst, svårt att avgöra då flera var häftiga), ledaren hette Marianne Kjelsson, jag har varit på hennes pass på invigning av SATS Spårvagnshallar och om jag inte hade köpt Sportlife kort precis innan, skulle jag köpa SATS kort då på en gång. Jag såg fram emot att gå på passet igen. Det blev perfekt avslutning för prova-på veckan.

 

Träningens dag

2012-10-21 21:26   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Jag var med några kompisar på Träningens dag i Kungsholmen igår. Ena gick bara till pass, en annan bara tränade i gym, jag passade på att både träna i gym och unna mig ett pass.

Det var några trevliga överraskningar i gym sedan jag var där sist.

Viktigaste av allt att Kungsholmen äntligen fick en knäböjrack, toppen! Det blev inte istället utan förutom andra skivstångsställ så nu finns det totalt 4 skivstångsställ där man kan bänkpressa knäböja plus ett podie i lilla gymmet för dragövnignar (SATS har ju fler podier och skivstångsställ bara i lilla PT-hörna där man får köra när det är ledigt men PT-er får företräde och de har desto fler ställ och podier i gymets huvuddelar på andra vånginar i samma anläggning trots att de har färre medlemmar än Friskis, men det är i alla fall stor framsteg för FS Kungsholmen).

Fler förbättringar var att solarier blev borttagna och det fanns roddmaskiner och TRX-band istället. Förutom ringar med korta remmar som hängde nära lilla hallen finns nu ringar med utrymme ovan för trixande i stora gymmet, dessutom finns det ett rep att klättra i och ett räcke med utrymme ovan för muskelups och annat. Det tillkom också "brutal bänk" som jag egentligen inte saknat, men jag kunde inte stå emot frestelse att träna med redskap med så häftigt namn.

Såg i lilla gymmet lätta vikter i standard storlek för att öva frivändningar och ryck. Lustigt att man behöver låta lätta stången i receptionen. Jag förstår att man är orolig att någon motionär lastar ordinarie vikter på den och förstör stången, men i SATS står sådana stänger fritt i gymmet. SATS tycker tydligen att klisterlapp "Max belastning 20kg" räcker för motionärer. Å andra sidan någon lyckades söndra chinräcke på FS Sveavägen (hur det gick till man kan bara undra) och man ser ibland folk ro i latsdrag eller benpressa i Smith (liggandes upp och ner som i lutande benpress) så Friskis oro för motionärer som använder redskap icke-ändamålsenligt är nog befogad.

Jag tränade lätt knäböj 3x8, statiskt utfall 3x10 varje ben, 3x10 situps i brutal bänk och klättrade på rep, ringar, chinsräcke.

Sen var det dags för ett pass. Kommer man direkt från gymmet så känns även ordinarie medeljympa festligt. Passet innehöll några roliga inslag som jag nämner inte för att inte leda LUF-are på dem, musiken var bra, en låt var från Marias pass, sista konditionsdel var rätt fartfylld, men det var ändå i helheten ett ordinarie medelpass. Man vänjer sig fort till bra saker, går man några veckor på kvalitetsjympa i en annan kedja så märker man hur blek och urvattnad friskisjympa är. Det fanns inget fel att peka på i passet, det istället saknade innehåll och därför gav ingen glädje som det måste ge enligt Frikis värderingar och som Strösslet beskrev i sitt blogg (förresten hälsade på Strösslet som var precis på väg ut från Kungsholmen när jag var på väg in igår):

http://www.traningsdagboken.org/sv/blog/majasonnerbo/tr-auml-ning-auml-r-kroppsspr-aring-k-f-ouml-r-livsgl-auml-dje

Efter passet var det traditionell påfyllning med energi. Denna gång i thailändsk restaurang på Hantverkargatan som öppnades där Jonas Hellentins stamställe HotWok fanns förut. Den är nyrenoverad, ljus och fräsch, maten är god och de har generösa portioner av ris. Jag åt stekt kycklingfilé med ingefära och blandade wokgrönsaker, toppen efter träning!

 

Kalas!

2012-06-02 17:27   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 23 kommentarer   Images 3 Images Small_addthisDel

Jag var igår på SportLife-kalaset som jag nämnde i inlägget "Pulsabstinens i sommar". Det blev två trixiga pass med bar efteråt.

Passen var riktigt trixiga, speciellt det första. Det liknade Bennys pulsjympa, bara 50 ggr trixigare, sekvenser var längre förstås också men jag menar främst att varje "åtta" var mycket svårare. Det var trevligt att varva ner i baren efter en sån jympasudoku.

Baren var precis som "vanlig" bar, med DJ och alkoholhaltiga drycker. "Snacks" dock var bara hälsosamma, färska frukter och bär, inga chips/popcorn/godis. Stämning var festlig, jag hade desto roligare för att jag råkade träffa där två gamla kompisar som inte viste att jag har nu skaffat Sportlife-kort (jag viste inte heller att de tränade där). Världen är liten!



Friskis har också roliga fester ibland. City har Fredagsfys varje månad, Karolinska hade en medlemskväll för nån dag sen, Kungsholmen hade nyligen festligheter med tävlingar (där jag vann en hel väska med grejer i pullups tävling hehe). Skriv gärna om dem!

Jag undrar hur många communitister tränar nu annanstans. Skulle inte förvåna mig om gamla communitystammisar Filur eller DanielW som inte har blivit friskisfunktionärer är nu i SATS eller WorldClass.

Ni som inte har friskiskort, var tränar ni? Skriv en bloggkommentar!

 

Attached images

Bd1e45febd64298aa627a97fd23ed074 3d0020470d9acffc1c4e0836816a4f1e E223f37d8c801937dd861bbfee6dc1ed
 

Pulsabstinens i sommar

2012-05-28 23:03   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

För att lindra abstinensbesvär, köp sommarkort i någon kedja som har gott om roliga trixiga festliga pass. WorldClass erbjuder 2 sommarmånader gratis om man köper ett årskort, SportLife har även bättre erbjudande: sommarkort för 995 kr som gäller i hela Sverige.

Passa på att testa två pass nu på fredag när de har sommarfest på Tegnergatan (T-Rådmansgatan):



Här är video från pass med ledarna för fredagen.

kl 16:00 Omid: http://www.youtube.com/watch?v=IT7UWvKGQWI
kl 17:00 Lollo: http://www.youtube.com/watch?v=wEpH52MOCDE

Jag förstår så att alla får träna gratis den kvällen, ta med leg bara, de är noga med säkerhet. Där vågar man lämna väskan i skåpet när man tränar och man brukar lämna skåpet öppet när man duschar (till skillnad från vissa andra ställe där man behöver låsa in även jympaskor, utan att tala om byxa med fickor fylla med cash).

Det är också värt att börja gå på fuego med Essi Raitio, hon leder nu på onsdag kl 18 i stora hallen i City. Passet är riktigt bra, påminner om pulsjympa fast snäppet större utmaning.

 

Provade SATS i en vecka.

2012-04-30 01:08   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 27 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Jag har uppgraderat mig nyligen till kvalitetskedja Sportlife, men när jag fick av en arbetskompis ett gratis prova-på kort för SATS så passade jag på att träna där hela denna vecka.

Första skillnad man märker är stora ytor. Entré i Stureplan eller Odenplan ser helt obetydligt ut, men där inne finns flera våningar med gym och jympahallar. Jag mindes från min tid på SATS att deras anläggningar liknade FS Skrapan med pytteliten hall, men jag mindes fel. Kungsholmen och Hornstull är större, men SATS hallar är minst lika stora som Lindhagen och större än Ringen, Sveavägen, Gärdet. De hade rodd som en station på cirkelfys och släppte några roddmaskiner från gymmet till jympahallen så ni kan tänka er tillgängliga utrymmet. Att all inredning är modern från att all utrustning i gym är från Eleiko till att man ställer in duschtemperatur digitalt med touchknappar är också trevligt inslag.

Jag satsade på gym för att börja med. Jag kunde träna på lunch i anläggningen nära jobbet i perfekt synk med maten, lagom efter frukost, precis innan energipåfyllning på lunch. Gymmen hos SATS är som gym på Sveavägen (Friskis bästa enligt mig) fast flera stycken per anläggning, alla anläggningar jag var på hade podiet (vissa hade 5-6 stycken) för att träna frivändning/ryck, knäböjanordning (2 på vissa ställen, jag blandar inte ihop med Smith om nån undrar), kettlebells upp till 40 kg och gott om fria stänger och vikter så det räcker. Jag har inte tränat i konditionsdel av gym, bara räknade 31 löpband på Odenplan och typ lika många crosstrainers och lika många till motionscyklar, allt med tv-skärmar framför självklart.

Här vinner Sportlife som inte har tv-skärmar framför, utan inbyggda i varje löppband så man kan koppla egna hörlurar och bläddra kanaler som man själv vill.

I fredags var jag på väg till första pass som blev StreetDance, så hälsade någon på mig utanför jympahallen innan passet. Det visade sig att en f.d. friskisledare är nu motionär hos SATS. Jag fick tips från ledaren för valet av pass för lördag och söndag som jag följde (ledaren var förstås också där för att passen var toppen). Jag fick också tips om fler bra ledare ifall jag skulle träna fler gånger. Jag undrade varför vinnaren i Nike Top Instructor var inte med i tipslistan och fick förklaring att det fanns istället en _domare_ för NTI och är mycket mer kunnig. Det finns alltså passen som är i helt annan klass än det på video i tråden "Nike Top Instructor" som i sin tur utklassar alla Friskispass.

Vi kunde prata skillnader mellan SATS och Friskis och kom fram till att om man tänker bara gymma så duger Friskis, vill man däremot gå på pass, så kan man lika gärna skippa träningskort alls: det finns bara några enstaka pass som är hyfsat bra och riktigt toppenpass inte finns (trots att det finns ledarna som skulle kunna göra det). Sportlife har också häftiga pass, för att där också bara ledarna själva begränsar hur bra passen blir. Om ni tycker det är värt att betala för friskiskort, köp SATS-kort för att förstå vad jag talar om, eller testa pass med Essi Raitio för att få ett hum om bra pass för att börja med.

Synd att Friskis begränsar skickliga ledare istället för att använda kompetens. Det finns flera ledare som skulle klara göra ett motsvarande pass:
http://www.sportlife.se/applications/newssmall/ShowNewsItem.asp?N=10587

Jag tänker skaffa SATS-kort minst för ett år för att testa när mitt nuvarande kort hos Sportlife går ut. OlofG lyxade till med tvåveckorsträning i Portugal, jag ska bränna samma 7000 kr för att lyxa till med 52 veckor hos SATS.

 

Det lockar män till jympa.

2011-04-17 21:37   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 37 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Män var överrepresenterade på dagens intensivjympa. Ena halvan av stora hallen i JP bestod bara av män och i cirkeln närmast ledare jympade 6 män och bara 2 kvinnor.

Lösningen för att locka män är given: en tuff intensivjympa i 75 min!

 

Bowling är en materialsport.

2011-02-27 23:05   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 21 kommentarer   Images 14 Images Small_addthisDel

Någon frågade mig igår om det var första gång jag bowlade. Jag förstår varför, jag missade nästan alla kast i fösta serien, däremot redan i andra gjorde 3 strikar och 1 spärr. Förklaringen är att det tog mig hela fösta serien att inse att alla gula klot rullade åt höger och jag skulle använda dem gröna kloten.

MangeMange fick första plats på var bana med bra marginal, segertecken på bussen var befogat. Tombjo och Glitter hamnade på pallen fast jag vet inte på vilken plats vem. Hårdaste kamp blev mellan mig och Armel om att slippa bli sämst. Om MangeMange har officiella resultatet, vet vi vem klarade det, annars delade vi sista platsen väldigt jämnt under hela spelet.

Jag passade på att ta några bilder medan jag väntade på min tur. Tombjo syns på ena bild med sin kamera så vi får kanske även bowlingbilder från honom.

 

Attached images

Ac77a309e41dd772c98819155eaad5c8 Aa173d220ef49e5d8d07a1e62608f55d 609cd9e5681811f49a3b4c2c0d2b8c65 89b071e33c3f0e1a53580e15528198f5 C11f1ee994ea289b49d8dfd130a3f5bf 578239e1061bb6dd6a417887bc9c38bb B38a252a668691d5684a3ba89d69a08b 2026b7dbb879788e2b956084b8c1ecac C5561d3ba4be8b1fb9352dc1e21d50db 14c777473e3eb575a17c14dc544e8cdf 81736fd20600310f63d1623655b3c415 E15881665096e9114ffa00de96743909 926e37ea7b522dc48471867dea8a88db C37c5160aed029e55eca5530eb3e4845
 

Jympapremiär för MangeMange.

2011-02-05 10:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 23 kommentarer   Images 5 Images Small_addthisDel

Känd gymmare MangeMange har äntligen besökt ett jympapass. Hans besked var: "Det var tyngre än man trodde". Det firades med middag efter passet med 10 communitister.

Jag var också första gången på Intensiv med Caroline Omre. Jag har redan varit på hennes skivstångsjympa och även när hon var på Noras pass bara som motionär, granskade hon hårt min armhävningsteknik efter passet så förväntningar var höga.

Utmaning för motionärer: vilka klarar fullt ut hennes sittande magrotation med bentryck? Jag ska gå på passet för att bli av med min datormage!

 

Attached images

65576fbca5724f31c3776ed03a6c5e1d F03a1473dd68fac091b4d4709b9322b5 Add2b023a2c52ee1477b312f7a4f2c00 252b65a1ddc22f0cb1cd7a584536db4d 7f509f61052434a0c474b9dff9377686
 

Skivstångskondition/Intensiv.

2010-10-21 13:31   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 8 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Härligt stämning på Noras S/K igår med många starka stammisar: Filur, Voltaire, loffeman, hans bror, MangeMange, killen som lastar 35+ kg för ben (är han communitist?), flera tjejer som lastade minst 20/10 för benbröstrygg/armaraxlar. Man behövde knappt anstränga sig, bara att lasta på och köra som alla andra!

Skivstångjympa lockar starkare motionärer än förut! Minsta vikter brukade ta slut förut, igår tog stora vikter slut och vi nästan tömde viktställ trots att Sveavägen fick en hel hög gamla vikter från andra lokaler som inte ens ryms på viktställ.

Min ordinarie vikt för bröst fick inte plats på stången igår för att två 2.5kg-vikter visade sig vara bredare än en 5kg. Jag har ändå lastat mest av alla för bröst igår enligt vad jag såg (37.5).

Filur lastade igår 22.5 för triceps, jag måste öka också till nästa gång, ska direkt chansa på 25.

Jag fick en seriös "reality check" igår. Att göra biceps med rätt teknik (utan att vila i ändlägen) var väldigt jobbigt trots att jag har lastat mindre än vanligt och är ändå osäker om jag har klarat fullt ut. Det blir 12.5 för biceps ett tag framöver. Jag är nyfiken på Sulfatens teknik för biceps med 17.5 kg.

Vilka fler pass är Skivstång/Intensiv? På vilka pass i JP eller Skrapan tar alla 10 kg vikter slut?

 
Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste