Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Premiär

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har hängt på Shapelink sedan 2006. Slukat alla bloggar, lagt upp träningstillfällen i dagboken och läst på forumet. Blivit inspirerad att pröva pulsträning. Köpt Porsmans bok om ämnet och insett att jag inte fattar allt ännu, men att det förmodligen kommer.

Någonstans i allt det här kom också tanken på att jag vill mer med träningen. Inte bara träna de där passen i veckan. Det var dags att ta tag i detta som jag funderat på så länge. Och när jag inte längre tävlingsseglade som tidigare, så fanns tiden och tanken växte lite till.

Till slut gjorde jag det bara. Sökte till Friskis ledarutbildning. Det gick ju inte helt bra första gången med tanke på att jag, som det kontrollfreak jag är, kom 45 min sent för att de ändrat tiden. Jag var nervös och stirrade i golvet. Kände mig allmänt obekväm i hela situationen. Samtalet jag fick veckan efter bekräftade detta. De tyckte att jag hade alla fysiska kvaliteter de letar efter, men jag var inte där mentalt. Men de ville gärna coacha mig. Så några omgångar coachning senare stod jag där igen och gjorde om hela proceduren. Det kändes helt otroligt! Det var kul och jag struntade fullkomligt i att det satt tre personer och utvärderade mig konstant i två timmar. Så, nu är jag antagen. Ska på min första utbildning i april.

Förhoppningen är att detta ska öppna nya dörrar för mig och min träning. Kanske kan jag åtminstone delvis försörja mig på detta någon gång i framtiden. Jag får se... Första steget är i alla fall taget.

 
Written 846 weeks ago
17582 846 weeks ago

mattet

Lycka till!
6061 846 weeks ago

HakanLarsson

Kul! Och vad modigt av dig att söka ledarutbildningen!!