Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

PANIK!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag hände det som bara händer i mardrömmarna inför terminsstart. När jag slog igång iPoden visade den först fullt batteri för att snabbt slå över till rött. SHIT! Vad gör man? Jag har i o f s passet både på telefonen och skiva, men jag minns inte när jag la dem där sist och vet därmed inte om de ändringar man gjort på vägen är med. Hela försnacket blev konstigt och stressat. Inte bra alls. Tänkte att jag skulle börja köra passet från iPoden och byta om den dog, men ångrade mig ganska snart. Kunde inte sluta titta på klockan. Måste ju veta var i passet iPoden dör eftersom man exporterar hela passet i en fil och det därför blir lite krångligt att byta spelare mitt i. FAN, FAN, FAN!Så jäkla svårt att koppla bort stressen och ägna sig åt att leda passet istället. Någon stans mitt i lyckades jag slappna av. "Fake it 'til you make it" brukar F&S Malmös träningschef alltid säga, så det vara bara att bita ihop. Men jag blir alltid helt stirrig av sån´t. Batteriet höll hela passet, men jag tror ibland att det bästa vore att det hände mig på riktigt någon gång, så att jag får lära mig att världen inte går under.


Det har blivit lite tyngre att köra pass... Jag vet inte om det är värmen eller graviditetens 4-5 extra kilon, men jag märker att jag blir mer anfådd och pallar helt enkelt inte att köra på med min vanliga vikt på knäböjen. Nu börjar dessutom magen ta emot lite när jag gör djupa knäböj och jag börjar få svårt att stretcha sätesmusklerna sittandes, vilket egentligen är fånigt eftersom jag inte är såå stor, men jag kommer helt enkelt inte åt ordenligt.


Mötte en gammal kollega på stan häromdagen som spontant frågade om jag var gravid eller om jag bara stod konstigt, så det är nog en del fler som undrar. Har inte riktigt velat säga något innan vi hade gjort KUB-testet, men jag gjorde det idag och det såg finfint ut. Fattar dock fortfarande inte att det är på riktigt trots att jag nu har bildbevis...

 
Written 721 weeks ago
69917 721 weeks ago

ladylake

Strongt att köra på! Man får väl säga grattis till kommande tillökning:D Var glad att du är gravid när dom ställer såna frågor...Vildas dagisfröken har frågat 2 ggr om vi ska ha tillökning:p vet inte om det var värst pinsamt för henne eller mig när jag svarade att "ne jag har nog bara lagt på mig lite" Hon tog en jättechansning, visst jag är inte planksmal men gravidtjock -njaaaaa
10468 721 weeks ago

puppe

Tack! : )

Jag frågar aldrig någon innan jag är riktigt säker. Inte kul att höra att man ser gravid ut om man inte är det. :S
5862 721 weeks ago

Sodalit

att fråga om nån är gravid är väl nästan typ förbjudet! man måste vara hundra innan, kan ju slå sjukt fel!

visst är det jobbigt när tekniken strular. jag skulle köra pass och 10 min innan gick nån säkring, jag sprang (3 våningar) upp och ner och kollade alla proppskåp jag hittade för att få till rätt. sen visade det sig att det fanns en proppskåp i lilla rummet brevid...phu, blev alla fall pass!