Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Mitt första par!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har alltid hatat att springa om det inte har varit en boll inblandad. Därför blev jag helt ställd när jag fick reda på att det ingår löpträning i Friskis-utbildningen. Shit! Vad gör jag nu?

Min taktik i jobbiga lägen är alltid att ta tjuren vid hornen, så jag stegade iväg till löplabbet för att pröva ut ett par bra skor. Man kan ju säga att jag förstår varför jag hatar att springa och att jag ibland har ont på utsidan om hälen på vänsterfoten. Jag överpronerar ganska mycket på vänster fot och inte fullt så mycket på högerfoten.  Mycket intressant!

Nu har jag i alla fall införskaffat mina första joggingskor. De gånger i skoljympan som det stod löpning på schemat har jag helt enkelt snörat på mig ett par gamla basketdojor, när det inte stod att vi skulle springa en mil. Då var jag inte direkt ensam om att skolka...

Eftersom jag hade influensa förra veckan förlorade jag nästan två veckors träning. Inte bra med tanke på utbildningen i början av april. I och med att jag ska åka till Kanarieöarna efter påsk, så måste jag helt enkelt jogga där. Det är bara att gilla läget.

Tekniska prylar är ju alltid kul. Jag älskar min pulsklocka även jag inte alltid förstår den, eller är det den som inte förstår mig? Hur som helst, för att boosta min nya träningsform så har jag bestämt mig för att även investera i ett Nike+-set. Nu kan det inte gå fel.

Se upp i spåret! En ny joggare är född.

 
Written 843 weeks ago
11700 843 weeks ago

cicci2

Härligt! Du blir nog frälst =)
21913 843 weeks ago

Sgart

Ser ut som najsiga dojjor :)
6061 843 weeks ago

HakanLarsson

Snygga!!