Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Friskaste halvåret hittills?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har nog aldrig varit så frisk som jag varit den här tiden som gravid. Peppar, peppar! Bortsett från två förkylningar på raken i våras och en i september så har jag varit frisk hela hösten trots hostande och snorande kollegor. Hoppas verkligen att detta håller i sig! Har liiite för många bollar i luften just nu, och då brukar ju förkylningarna komma som ett brev på posten... Jag tackar kursen i mental träning för att jag ändå lyckas slappna av i kaoset. Så fort jag slarvar med att lyssna, så sover jag oroligt.


Bara tre pass kvar på terminen, så jag kör på som vanligt. Har fått en del gravida tjejer på mina pass de flesta hyfsat nygravida, men jag är glad att jag kan vara en förebild med min mage. Får många frågor om vad man ska och inte ska göra och konstaterar så här 7 månader in i graviditeten att det man lär sig på Friskis utbildningar: "Känns det bra, så är det bra." verkligen stämmer. Jag är glad och tacksam att jag har en så pass problemfri graviditet att jag kan träna nästan allt utan problem. Det är klart att jag dragit av lite på intensitet och mängd, men jag har faktiskt bara plockat av 5 kg på stången vid knäböj och marklyft, mest för att jag blir så andfådd.


I morgon måndag börjar de riva i nya lägenheten och på onsdag sätter målarna igång. Nya köket kommer i mitten på december och förväntas bli klart i första halvan av januari. Förhoppningsvis får vi badrummet gjort till dess också så att vi kan flytta in. Den här helgen har gått åt att rensa i gamla lägenheten inför fotograferingen. Det är verkligen mer jobb än man tror och hjälp vad mycket grejer man har. Tur för oss att vi just nu har dubbla förråd!


Svettisdagarna går av stapeln nu i helgen. 1500 sektmedlemmar som svettas tillsammans på GIH i Stockholm. Åååh vad jag önskar att jag hade varit där! Tänker tillbaka på förra årets härliga pass, föreläsningar och härliga möten med ledare både i Malmöföreningen och folk jag utbildats med. Nu måste jag jobba på att bli ledaruppföljare så att jag får åka varje år!

 
Written 703 weeks ago
35388 703 weeks ago

Marcus74

Skönt att du har varit mkt frisk. Säkerligen så beror en del av det på att du tränar o sköter om din kropp som man ska. Det är så man bygger upp ett bra imunförsvar. Själv är jag sällan sjuk och när jag väl blir det brukar det gå över fort. Sällan jag är så sjuk att det ger mer än 3 vilodagar från träningen.
3 703 weeks ago

soligaS

Skönt att du mår så bra under din graviditet så du orkar med alla bollar du har i luften. Även att hålla sig pigg och frisk gör mkt. Känner detsamma, sen jag började igen så har jag inte heller varit mottaglig mot ngr bacilusker, medans andra går och snorar för fullt. Peppar Peppar ta i Trä.
31850 703 weeks ago

proppan2

Åh vad skönt! Hoppas att det håller i sig. :-)