Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nieve Link Blog

KvinnaRebecka Jonsson, 47year

nieve's Blog

Trängselchock på gymmet

AddthisShare   FeedRSS feed  
Har börjat gå på gymmet i perioder. Först tre dar av fyra möjliga, sen uppehåll en vecka, och nu lär det bli flera dar i rad igen, och sen uppehåll. Men men, det är väl bra att musklerna får vila och återhämta sig emellanåt...

Var på gymmet idag, och fick närmast en chock närjag kom in i konditionsrummet för att värma upp. Femton pers där inne! (Det brukar vara 2-5 ungefär.) Fick tag på en ledig maskin till slut i alla fall. Som tur var verkade alla vara där för att köra långa konditionspass; i resten av lokalen var det inte lika trångt.

Som vanligt var det några ungar där idag igen. Ett spädbarn som låg i babylift, och det gör väl inget. Men en tjej i fyraårsåldern var där med sin mamma, och först lekte med ett tiotalutspridda plastdjur på golvet, och sedan la sig i en situpsmaskin och klängde. Jag försökte ge morsan onda ögat, men jag tror tyvärr inte hon uppfattade det. Hade ungen kommit i närheten av mig och min träning hade jag sagt till, men nu gjorde hon inte det.
 
Written 908 weeks ago
7073 1274 weeks ago

kattiws

Jag håller med! Prata med personalen eller skriv en lapp. Tänker de vänta tills det sker en tragisk olycka innan de fattar att det är livsfarligt att ha barn lekande på gymmet?
10749 1274 weeks ago

FlickanK

Fy vad irriterande! Jag fattar inte vad de där förädrarna tänker... Det är ingen miljö för barn. Kan du inte skriva en lapp?