Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Sämsta förberedelserna inför GBG-varvet

AddthisShare   FeedRSS feed  

... blir det i år. Har inte alls hunnit träna som jag brukar inför ett GBG-varv. Inga intervallpass överhuvudtaget. Det enda utöver vanliga distanspass är en ny liten träningsform i slussarna Trollhättan. Vilket innebär nedförslöpning, sen en lätt kuperad stig, uppförslöpning, nedförslöpning, trapplöpning, och nytt varv. Varje varv ca 1.3km. Och detta pga. av massiv övertid på arbetet, samt en liten tjej som snart är 5 månader. Helt enkelt andra prioriteringar.


Men vet inte alls var jag står i löpformen, springa är ju inga problem men hur hårt vågar man springa? Får försöka köra hårt men metodiskt den sista månaden nu, kan ju bara bli bättre än från dagens utgångspunk =)

 
Written 681 weeks ago
35388 681 weeks ago

Marcus74

Ett klassiskt problem. Du får försöka träna så gott det går och ha rimliga krav på dig själv under varvet så du får en posiitv upplevelse av loppet och inte en negativ stress. I din situation är det att komma till tävlingsstart och hålla sig i hyfsat bra form där i mellan som borde få högsta prioritet med tanke på jobbsituationen och småbarnsförälder. Du får se det som en extra bonus om du dessutom gör en fin tid, men inget måste.
32638 681 weeks ago

lenamarie

Ibland får man ge sig på " jag gôrt bara för att de e kul" klychan...:)