Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Förmodligen sista skidpasset denna vinter/vår

AddthisShare   FeedRSS feed  

... och nu får man nog lägga undan längdskidorna och vänta till vintern i slutet av detta år... om det nu blir ngn, men kan ju alltid hoppas.


Körde ett riktigt maxpass idag, dels för att det var sista gången på skidorna denna skidsäsong, och dels att jag var tvungen att passa en tid hemma (skulle köra sonen till fotbollsträningen).


Så med dessa förutsättningar stack jag iväg och hade lite fundering på om det fanns ngt skidspår eller inte. Men när jag väl kom fram så fanns det allt spår, kanske inget rälsspår. Men det var spår men ngt grunda kanske men helt ok för att köra längdskidor.


Drog iväg direkt och tryckte på i stakningen. Inte en meter diagonalåkning utan bara stak. Efter ca 49 min hade jag hunnit 14km, snittempo på 3,30 min/km. Ganska nöjd över =)


Kommande helg/er är det väl dax att dra på paraffin (Soft) på glidytorna utan att sickla av detta. Sen inför nästa säsong, ny behandling enligt konstens alla regler.


Nu är det dax att rikta in sig på löpningen, och hoppas att isen försvinner snabbt ifrån gångvägarna. Tror jag kanske skall köra lite styrka på morgonkvisten och promenera på lunchen, i och med mycket på arbetet.


Kul att skriva här igen =)


 

 
Written 689 weeks ago
35388 689 weeks ago

Marcus74

Kul att se dig här!

Det blir ingen vasa för dig i år?

Perfekt löparväder nu när det inte är -25!
Pictu 689 weeks ago

magzeus

Kul att få kommentar ifrån dig Marcus =)

Nepp ingen Vasa i år. Dels lovat frugan, och dels för att njuta av vår lilla Elsa (3mån). Så får bli nästa år eller nästa igen.

Följer dig allt men skriver inte så mycket men du är stark och en förebild, bara så du vet =)