Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

45 dagar kvar...

AddthisShare   FeedRSS feed  
Blir inte klok på det här med vikten. Imorse visade vågen 84,7kg. Har inte gjort några förändringar, men ändå har jag alltså tappat ca 1,5kg på några dagar. Det är bara att tacka och ta emot. -5,3kg sedan jag böjade träna inför Stockholm maraton, dvs 7 mars.

I förrgår var det MTB i gyttja som gällde, igår orientering och idag vila. Känns Ok. Lite ilande smärta i vänster smalben igår, vilket är aningen oroande. Jag har haft benhinneinflammation en gång förut och det är inte skoj, så jag byta ut asfaltlöpningen mot terräng tills det känns bra igen.
 
Written 943 weeks ago
9624 1276 weeks ago

Kpisten

hehe det kommer du klara galant! Kepp up the good work!
6061 1276 weeks ago

HakanLarsson

Howdy! Om det vore så väl! ;-) Jag har gått från att bygga muskler till att löpträna istället, så musklerna blir allt mindre. Mina biceps är ett minne blott!! Jag har garanterat förlorat ett par kg muskler sedan jag började löpträna, men det är av underordnad betydelse - huvudsaken är att jag är lätt och fin till maran den 3 juni! Siktar på 80kg! //Håkke
9624 1276 weeks ago

Kpisten

Tjena håkan, kan det inte vara så att du har börjat bygga muskler på kroppen vilket igentligen gör att man går upp i vikt av all den träning din kropp får? Det är väl en av anledningarna till att du inte gått ner i vikt, att du blivit för muskulös :). Lycka till!