Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Da689f53fa76b4db17bb7100db53c28c4759430249fe7b5f893654e92324c817
  • Pages

  • No pages

FrknLewis Link Blog

KvinnaAmanda Lewis, 34year , Sweden

Passion will make us crazy, but is there any other way to live?

En liten blogg om min värld och de saker som fyller den.

Vilodag.

AddthisShare   FeedRSS feed  
God förmiddag på er alla.

Vad skönt att det är helg! Skönt att ha sambon hemma och att kunna göra saker tillsammans. Det bästa med helger tycker jag!

Igår hade vi en riktigt mysig kväll; köpte oxfilé som vi åt tillsammans med hemmagjorda pommes och beasås. Och sparris. Och självklart en flaska rött till. Oj vad gott det var. Helt sjukt vad mat kan göra en lycklig. Och det behöver inte ens vara så "fin" och avancerad mat; blev minst lika frälst över min frukost imorse. Ibland, när jag precis har bäddat ner mig i sängen och ska sova, kan jag ligga och fantisera om vad jag ska äta till frukost dagen efter. Kan verkligen känna en längtan efter att få äta! Som sagt, jag är väldigt glad i mat :)
När vi hade ätit svängde mamma och pappa förbi på ett glas och lite skitprat. Var riktigt trevligt!

Testade springa igår också för första gången efter naprapatbesöket. Vågade mig inte på någon längre runda för ville mest bara testa hur det kändes i höften. Blev en dryg 5 kilometare som faktiskt gick ganska bra; 5,35 km på 29.14 så inte alltför dåligt. Dock small det till i höger knä i mitten av rundan så hade ont där istället för i vänster höft.. Haha! Så typiskt. Men antar att det beror på att jag tidigare har överbelastat vänster sida och nu, efter att ha gjort diverse justeringar i rygg och höft, får klart högersidan arbeta mer än den är van vid och därför fick jag ont. Får hoppas att det går att träna upp relativt snabbt!
Idag har jag dock vilodag, har tränat 6 dagar i rad nu så blir ingen träning alls idag. Försöker alltid få in i alla fall en vilodag i veckan för att ge kroppen en chans att återhämta sig. Får den inte det blir träningen knappast effektiv, snarare tvärtom.

Så istället för att träna ska vi nu bege oss till Kristianstad! Ska köpa det sista inför skidresan, lite strumpor och handskar och sådant. Och så ska vi kolla på jaktkläder.

Hoppas ni får en härlig lördag!
 
Written 589 weeks ago