Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Da689f53fa76b4db17bb7100db53c28c4759430249fe7b5f893654e92324c817
  • Pages

  • No pages

FrknLewis Link Blog

KvinnaAmanda Lewis, 34year , Sweden

Passion will make us crazy, but is there any other way to live?

En liten blogg om min värld och de saker som fyller den.

En hel del nytt.

AddthisShare   FeedRSS feed  
Hoppsan!
Här var det visst ett stort glapp. Blir tyvärr så ibland; är man inte storbloggare som får betalt för att skriva så är det kanske inte sin blogg man prioriterar i alla lägen ;)

Jag har haft fullt upp, ja, men det har också hänt ett par grejer - både positiva och negativa - som har vänt upp och ner på livet på alla möjliga knasiga sätt, och plötsligt får man en helt annan syn på allting.

Det första var ju att vi åkte till Frankrike, närmare bestämt till Chamonix, i en vecka för att åka skidor. Jag, som aldrig har varit i alperna tidigare, fick något av en uppenbarelse av de otroliga vyerna och den fantastiskt skidåkning som bergen bjöd på. Det är nåt med mig och naturen alltså. Jag kan inte förklara det men jag känner en oerhört stark koppling till den och när jag befinner mig i situationer som jag nu gjorde i Frankrike, vill jag bara skita i allt vad utbildning, karriär och pengar heter och bara spendera mitt liv med att utforska och beundra det vackra som vår jord (än så länge) har att erbjuda. Det var en otrolig insikt, och resor som dessa kommer vi definitivt att göra om. Plus att både jag och sambon utvecklades i skidbacken, vilket ju också var riktigt roligt förstås!

Det största som har hänt de senaste veckorna är att jag har blivit moster. Den 19e februari kom hon till världen och två dagar efter fick vi hälsa på henne, och hon var alldeles, alldeles underbar. Så otroligt lik sin mamma också! Det var inte långt till tårarna när man stod där med detta lilla liv framför sig, samtidigt som man får en helt ny bild av sin storasyster - sin starka, beundransvärda syrra som nu står inför något alldeles fantastiskt. Åh, vad lycklig man blir.

Något mindre roligt är jag är 99% procent säker på att det är löparknä jag har dragit på mig. Känns inte alls kul, nu när våren är på ingång.

Vi avslutar med något positivt.
Igår klarade jag och min sambo teoriprovet för jägarexamen! Känns underbart att ha det gjort - nu får vi äntligen börja övningsskjuta! Hehe. Ska bli riktigt skoj. Tänk om man kan följa på jakt i höst.. Så spännande!

 
Written 586 weeks ago