Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Pulsklocka!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter morgonrundan med lilla vovven, startade jag datorn och gjorde sedan mina tåhävningar, 3 X 15 i trappan, tror nog att jag kan fixa 3 X 20 i morgon. Kollade sedan min mail och blev rejält förvånad. Jag hade fått ett mail från en tidning jag läser på nätet, jag hade vunnit en pulsklocka i en tävling. Jag minns inte att jag varit med i just den tävlingen, men jag är ganska så imPulsiv när det gäller tävlingar i tidnigar och på nätet, jag slänger in ett svar med en slogan och glömmer sedan bort att jag gjort det.


I alla fall, jag har vunnit en pulsklocka, bra tänker jag då jag inte alls är nöjd med min Adidas miCoach som bara krånglar hela tiden. I går när jag sprang i Sandskogen upprepade rösten från miCoach 'connect to PC', hur lätt är det i milspåret i Sandskogen? Adidas kanske tror att jag har med mig min dator ut när jag springer, men jag tycker att den är lite bökig att ta med på löpturerna.


Nu kanske min vinst inte är en SPK (SuperPulsKlocka), men jag tror inte att den tjatar 'connect to PC' var 100 meter i 55 minuter.


I efermiddag är de del tre i den mentala träningen, hoppas jag hinner till BodyPump!

 
Written 706 weeks ago
31850 706 weeks ago

proppan2

Grattis till vinsten, vad kul! :-) Hoppas verkligen att denna inte pratar riktigt så mycket som din nuvarande klocka. ;-)
75048 706 weeks ago

Ekblad

Ullis: Kan du sy? Då kan du väl sy lite snygga träningskläder till mig, gärna något i rosa, jag känner mig så utanför!

Sofia: Min Garmin är tyst och den är underbar, en verklig vän i löpspåret!