Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Godissug!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen hemma efter två dagars kurs i Göteborg, efter lunch idag var jag trött som en ...  Vid kaffebordet stod en stor skål med godis (hur tänkte kursledarna nu) och jag tog med mig en hel hög med kolor in på föreläsningen för att hålla mig vaken, tänkte att lite energi kan hjälpa till (hur tänkte jag nu). Kanske hjälpte det lite, men hur gick det med min karaktär och min diet?


Ja, ja, invägning i morgon och så tar vi nya tag igen!


OBS! Kursen har varit mycket bra och jag har fått nya idéer och massor av inspiration!


 


 

 
Written 713 weeks ago
75264 713 weeks ago

melldorwin

Jag har aldrig NÅGONSIN haft sug efter godis. Förstår inte ens varför man får "sug" efter sådana saker, aldrig upplevt det i hela mitt liv faktiskt. Visst det är gott ibland, men aldrig att jag suttit och kännt "nu Mååååste jag ha godis" .. Så har svårt att relatera till att man blir så SUGEN på det. Ha med sig frukt borde väl funka och vara bättre? :)
3 712 weeks ago

soligaS

Åh det där känner jag igen mig SÅ mkt, här på jobbet har vi en hel kyl och frys med kakor, godis, bullar, you name it, Märker direkt när jag slarvat med maten, då står jag där och trånar och undrar, men om jag bara tar en, det är väl inte så farligt, men det blir sällan en. Snabb energi som håller en vaken för stunden, hoppas det går bra på ivägningen. :)
31850 712 weeks ago

proppan2

Det där är nackdelen med kurser/konferenser... Jag har också jättesvårt att låta bli godiskkålen när jag är på sånt. :-(