Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Energitjuvar - Invägning - Pulsklocka

AddthisShare   FeedRSS feed  

Go'morron!


Efter den dagliga morgonpromenaden är det dags för invägning, ett skutt upp på vågen som visar -1.0 kg, inte illa denna veckan heller, inte långt kvar till mål (igen!).


Missade dock ett löppass igår som jag hade planerat, får skjuta på det till lördag. Jag var helt slut när jag kom från jobbet, det är underligt, vissa dagar är jag full av energi efter jobbet, även om jag suttit på utbildning (tex då den mentala coachningen i NVC som jag går) hela dagen. Andra dagar (som igår) är jag helt tömd på energi, jag tror att en del männsikor energitjuvar, när man möter dessa energitjuvar töms man helt på krafter. Ni kanske har stött på dem?


Jag orkade i alla fall ta en lång runda med vovven och sedan stegade jag iväg till 'posten' för att hämta min vinst, min pulsklocka. Döm om min förvåning när jag öppnade paketet, jag var helt säker på att det skulle vara en reklampulsklocka, en enkel lite sak, i paketet låg en Garmin pulsklocka. Gårdagen slutade inte så illa en då, det är helt klart värt att svara på enkla frågor och skriva små slogans.


Nu är det fredag och jag önskar alla en underbar dag!

 

Attached images

05f7774d623b66f9a1da1bbc7f3e1c83
 
Written 706 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 706 weeks ago

Vidstige

Grattis till den fina pulsklockan.
Skriva slogans är inte så lätt tycker jag och därför får jag sällan chansen att delta i liknande tävlingar. Tur att du har förmågan.
31850 706 weeks ago

proppan2

Grattis till ännu en lyckad viktvecka! Jag har ökat så jag ids nog inte skriva nåt inlägg om det. ;-)
Energitjuvar känner jag till ja. Jobbar med en sådan i vanliga fall och det är grymt jobbigt. En av anledningarna till att jag nu är tjänstledig från mitt ordinarie jobb för vikariat på annat ställe...
Kul med klockan. Grattis än en gång till vinsten!