Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Challe51 Link Blog

Challe51's Blog

Ny på bloggen :)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej!


Det här är mitt allra första stapplande steg på min blogg. Jag vill börja med att berätta att jag är kristen och tillhör Frälsningsarmén. Jag har varit frälst sen jag var 19 år och det var en hel del år sen. I år blir jag 64 år och jag har aldrig ångrat att jag tog emot Jesus den gången. Min mormor var varmt troende och hon var min förebild när jag var liten - och ännu mer nu sen jag blivit äldre. 


Jag tycker ju naturligtvis om att vistas i naturen - Guds skapelse, och framför allt i skogen. Här i Västmanland finns det ju som bekant en del "vilddjur", ja, till o med björn och jag går väl inte ensam i skogen helst. Man skulle nog känna sig väldigt liten om en älg eller en björn kom framlufsande - inte lika modig som Mors lilla Olle, hehe.


Jag är gift och har tre vuxna barn och fem barnbarn. Älskar som sagt naturen och när jag var ca 40 började jag jogga. Sprang nåt som heter Åsaflåset på Hökensås och sen har det fortsatt. Har väl legat av mig en del pga ett krånglande knä och höft. Men jag längtar att komma igen!


Ha en bra dag alla!


Charlotte

 
Written 485 weeks ago