Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

BacklinkVisa alla hjälptexter

Meddelanden

Du har en egen inkorg och möjlighet att skicka meddelanden till andra användare på Shapelink.com. Du hittar dina meddelanden i menyn högst upp på sidan. Klicka på "meddelanden" för att komma till dina meddelanden. Om du har nya meddelanden kommer kuvertsymbolen att blinka.

Läsa meddelanden
Klicka på "Meddelanden" längst upp på sidan. Du kommer då till din inkorg. Klicka på det meddelandet du vill läsa.

Svara på meddelande

Klicka på det meddelande du vill svara på. Klicka på knappen ”Svara” ovanför meddelandet.

Skicka meddelanden

När du vill skicka ett meddelande klickar du på knappen ”Skriv nytt” i din inkorg. Välj mottagare i listan över träningskompisar eller skriv namnet direkt i fältet ”Till:” Skriv rubrik och meddelande och klicka på knappen ”Skicka” nederst i meddelandet.

Radera meddelande

Klicka på papperskorgen längst till höger brevid meddelandet du vill radera.