Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

BacklinkVisa alla hjälptexter

Anpassa startsidan

Din startsida är den sida du kommer till när du loggar in. Du kan även komma till den genom att klicka på Shapelink-loggan högst upp eller ”Hem” längst ner på sidan. Din startsida innehåller din träningskalender, information om din träning i textform och i grafer samt annan rolig och nyttig information.

Anpassa
Du kan anpassa vilken information din startsida visar genom att klicka på ”Ändra startsidan” i kolumnen till vänster på startsidan. Bocka för de moduler du vill ska visas. För att anpassa vad som ska visas i varje modul klickar du på den lilla penn-symbolen uppe i högra hörnet på respektive modul .

För att skapa en favoritgraf (endast guldmedlemmar) måste du gå in på fliken "statistik" under ”träningsdagbok” i huvudmenyn. Välj statistikkategori i sidomenyn och klicka sedan på ”skapa graf” till höger på sidan. När du sedan har skapat din graf kan du under grafen välja att spara den som favorit.