Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
32638
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

lenamarie Link Blogg

KvinnaMarie Särdqvist, 39år, Mariestad, Sverige

Klara färdiga gå....eller spring

Vet du varför man inte ska hålla inne med en fis?

Idag tog jag mig en löptur, hade tänkt att det skulle bli den sista halvmaran innan varvet, Men tänka sig, det går ju aldrig riktigt som man tänkt sig... Jag sprang nämligen vilse.... Var så säker på att jag hade cyklat den vägen förr, men det hade jag nog inte för vägen tog slut och jag hamnade mitt i skogen. Vände och spranng tbax men då var intresset för att ta vändan två gånger slut och jag nöjde mig med 15 km. Det tog nästan 2 timmar.  Om det blir sånt här väder så räknar jag med att varvet ska ta mig 2,5 timmar. E det dåligt eller är det ok? Jag har egentligen inte ngt mål med varvet förutom att ta mig runt. Det enda som talar emot att det blir en kalasdag är att varvet går på asfalt och jag bara tränar på grus.... Men skit samma.


 


Fisen då?


Det var en fråga jag fick på jobbet i veckan. Om man inte har för mycket att göra så kan det ju vara typiskt sånt som man går omkring och tänker på.... Eller? 


Om man kniper för länge så kryper den längs med ryggraden upp och kommer sedan ut som skitsnack...:)

 
Skrivet för 489 veckor sedan