Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
32638
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

lenamarie Link Blogg

KvinnaMarie Särdqvist, 39år, Mariestad, Sverige

Klara färdiga gå....eller spring

Träningsläger och snabba ryck

I helgen var jag iväg på läger med den grupp som jag gått fotbollsdomarutbildning med, det var egentligen ett zonläger för ungdomar för ungdomar födda -97, men eftersom det bestämdes att det skulle vara lite matcher under lägret så la man in utbildning för domarna också. Jag fick dömma vå matcher som HD och det var två flicklagsmatcher, den ena mer fysisk än den andra, men ingen match var en svår match. Sista matchen för helgen så gick jag som AD1 på en pojklagsmatch och i samtliga matcher så fick jag mycket fina omdömmen av observatörerna. Det kändes riktigt bra.


Igår eftermiddag så ringde telefonen och det var en av mentorerna från VFF som ville meddela att jag klarat av prövningarna med goda resultat och nu ansågs vara redo för att gå in i div 5 och 4 för damer. Så ikväll skall jag göra min första match som domare i div 5 damer. Det är lite pirrigt men känns ändå kul att få förtroendet att gå in och ta detta.


Så.... önska mig lycka till.....

 
Skrivet för 483 veckor sedan
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 483 veckor sedan

Vidstige

JAg önskar dig lycka till men är övertygad om att du kommer klara det galant. :)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 483 veckor sedan

Linda Granath

Lycka till! Du får berätta sedan ur det gick.
10468 483 veckor sedan

puppe

Cooolt! Lycka till!