Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
32638
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

lenamarie Link Blogg

KvinnaMarie Särdqvist, 39år, Mariestad, Sverige

Klara färdiga gå....eller spring

Premiären avklarad

Igår gjorde jag premiär som domare i svff-dräkt. Jag fick ge mig av för att dömma klassfotboll för 7:or 8:or och 9:or. Det var 7-manna spel, inte riktigt det vi har läst och övat in men det var ändå bra träning för att få in gunget i placering och rörelse. Inte helt lätt dock.


Ju närmare slutspelet vi kom desto grinigare blev spelarna, men i det stora hela tycker jag att det gick bra. Av ototalt 16 dömda matcher så hade jag en match som jag ville dö efter.... Annars var det okej.


I veckan nu så står det cykel på programmet. Jag jobbar bara tre dagar denna veckan och planen är att ta cykel både dit och hem. Ca 85 km per dag i så fall. Tänkte ge mig av tidigt idag och ta med mig kameran för det brukar alltid finnas lite att fota.Dessutom så hör jag genom väggarna här att det blåser ganska bra så det kan nog vara bra att ha gott om tid på sig.


Ha det gôtt!


Marie

 
Skrivet för 486 veckor sedan
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 486 veckor sedan

Linda Granath

Kul att vara domare!

Du har verkligen kommit igång med cyklandet. Jag så att du snittat över 30 på någon långrunda. Inte illa. Där ligger jag i lä.