Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
32638
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

lenamarie Link Blogg

KvinnaMarie Särdqvist, 39år, Mariestad, Sverige

Klara färdiga gå....eller spring

Men va e det som händer?

Är det inte konstigt att så fort man bestämmer sig för något så ska det alltid ploppa upp ett hinder påvägen? På lördag e det dags för Göteborgsvarvet, det enda loppet som jag planerat för i vår, har mått toppen förutom en dålig dag med förlite vätska efter ett löppass, inga skador eller sjukdommar i övrigt. Men i dag vaknar jag med ont i halsen, huvudvärk och snorig näsa..... Så tråkigt. Jag har förvisso inte tänkt att springa livet ur mig på GBV utan ta tid på mig och uppleva stämningen och njuta av att vara delaktig. Men jag ska la ta en tur in till apoteket och köpa lite vitaminer och kurera mig, jag måste ändå åka in till vårdcentralen med dottern som fått en smäll på handen (hon är fotbollsmålvakt) för ev röntgen av handled och tumme.


Sist Sandra fick en smäll på handen så sa jag till henne att bita ihop och inte gnälla, det gjorde hon i två veckor, tills skolan skulle hacykelutflykt och Sandra kommer hem med handleden blå och svullen. Det blev färd till sjukhus och konstaterad handledsfraktur. Så nu ska vi in och få handleden bedömd i alla fall.


Sonen går på kryckor sen han hoppade studsmatta och stukade foten ganska illa, den e jämntjock hela foten och blå....


 

 
Skrivet för 488 veckor sedan