Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
32638
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

lenamarie Link Blogg

KvinnaMarie Särdqvist, 39år, Mariestad, Sverige

Klara färdiga gå....eller spring

29 mil än så länge

Bläe, jag tycker att jag har cyklat som en riktig dåre ett tag nu men när jag kollar statestiken så har jag bara cyklat 29 mil.... Bara ett måste att köra 70 mil till nu då. 


Det har tagit mig 19 timmar att cykla dom 29 milen, men då har jag räknat med turer som jag tagit med mina barn. Jag har cyklat tre gånger till jobbet och det är ca 40 km och det har varjegång tagit ca 2 timmar. Så nu ska jag bara öka frekvensen, allså ska jag cykla till jobbet 3 gånger denna veckan:) 


 


//Marie

 
Skrivet för 490 veckor sedan
34613 490 veckor sedan

Torpabo

Bra jobbat jag har totalt cyklat 3 km i år =( Dags att börja nu kanske.