Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
Picture
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

Lampfot Link Blogg

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

How To: Exetube som ett proffs

Efter några års måttligt engagerat trial-and-error har jag tillslut lyckats med konststycket att få träningsvärk av en exetube. Motivationen för tubträning fick sig en ordentlig törn när jag slet av ett handtag och gummibandet ka-tischade lite för ljudligt ner i golvet. Det kunde ju varit något annat än golvet som träffats. Liksom. Bara för att man tog i lite.


Skaffade en ny - men gnistan verkade förevigt förlorad. 


Men nu. Nu så. Nu har jag hittat: Lösningen. Svaret. SanningenAlla som innehar ett fb-konto är väl måttligt less på alla "har en jättebra fredag 13:e!!!" men… detta är faktiskt en väldigt stor dag för oss - för mig och min exetube. 


 


Såhär: Håll i bandet, inte i handtagen. Och så får man lite greppträning på köpet också. 


Det är inte exetuben på bilden som orsakat träningsvärken. 


Ha't så kult 


<3 

 
Skrivet för 419 veckor sedan