Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 45år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Silikon i lufthålen och premiärtur med cykelvagn

Idag var det premiärtur med Cougar på cykelspåret. Gick smidigt. Fin träning uppför. Frugan och jag cykalade iväg till en kompis, vars grabb fyllde 5 år. Grabben fick Mio min Mio av frugan och mig. Sen lirade jag fotboll med honom i typ en timme. Jag Norge. Grabben Sverige. Det var jämnt och hårt, men han spöade mig tillslut. Damn. :-)

Nu har för övrigt gett mina Asics Gel Noosa syndernas förlåtelse. Jag gillade ju dem, men hålen i sulan gjorde det olustigt att springa under vårvintern, när det är kallt och blött ute. Jag löste dock problemet idag, genom att helt enkelt fylla lufthålen med silikon. Ni vet sånt som man har i skarvar i våtutrymmen. Det håller bra och är följsamt.

Skon som sådan är ju bra uppbyggd. Den är mjuk och följsam, och inte så högt byggt runt hälen som många andra skor. Bra för framfotalöpning. Så det är ju synd om några sketna hål ska göra dem obrukbara för oss i mörka norden.

 

 
Skrivet för 678 veckor sedan