Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 45år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Dataångest...

Varför följer man inte en manual, när man vet att man har datatummen mitt i handen?? Att jag aldrig lär mig!! Igår skulle jag insallera Tacx cykeldatortrainer på min nya dator. I manualen står det med feta bokstäver att man INTE ska plugga in "interfacet" INNAN programmet frågar efter det. Men det gjorde jag naturligvis ändå och då installerar windows en felaktig drivrutin. Man ska kunna fixa igång programmet ändå, genom att installera några andra drivrutener manuellt, men jag klarar helt enkelt inte av detta. Jag är världens sämsta på datorer. Och har inget tålamod heller. Jag vill bara kasta ut datahellvetet genom fönstret!! Det är så grymt frustrerande!! Jag hade ju tänkt använda cykeltrainern nu när jag är pappaledig. Hade tänkt beställe styre och nya banor. Men istället så ser det hela ut att rinna ut i sanden. Jag är helt villrådig. Jag har suttit i säkert fem timmar och meckat, men får det inte att fungera. Tvärt om har jag nog sabbat ännu mer. Tillslut gav jag upp och lade ut trainern på blocket. Fy vad sorligt. 

Bergspass medan lillan sover!

Edit: Efter en lång tid hittade en kompis problemet. Trainern fungerar på vista 32, men ännu inte på vista 64. Jag har mejlat Tacx och frågat om dom kommer att patcha detta... Inväntar svar innan jag säljer den...

 
Skrivet för 621 veckor sedan
6061 621 veckor sedan

HakanLarsson

Ahhh, ok... jag inväntar dataexperten innan jag säljer den! Det vore ju faktiskt jakligt skoj att koppla upp sig och köra tävlingar multiplayer mot varandra under vintern!

//Håkke
6061 621 veckor sedan

HakanLarsson

Coachen (steph), det där var ju en underbar surf-cyklar-bild!! Du får mer än gärna hålla lite koll på min träning!! Jag ska under 10 timmar på Kalmar nästa år! Efter lidigöloppet startar träningen för fullt igen.
6061 621 veckor sedan

HakanLarsson

Ärsh, så farlig är inte banan. Det är en bred och fin terrängbana. Inga problem alls. Jag gillar ju att orientera, så mina vrister äro av ypperska kvalité!! Dessutom är jag ju anmäld. Och DESSUTOM så vill jag spöa min kompis Daniel Öberg!!

Du kan ju spana in mitt upplägg inför både Sala Silverman och Lindigöloppet. Allt är redan detaljplanerat!