Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 45år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

22% fett - det tar sig !!

Invägning i morse. Har inte gått ned något, ligger ännu på 88kg, däremot har jag gått ner 3% i fett. Så träningen funkar! Ligger nu på 22% fett, vilket ännu är för mycket, men det går stadigt åt rätt håll. Igår var det rygg som gällde, idag ska vi å köra ben. Och på måndag börjar jag cykelpendla igen. Härligt härligt härligt.


Idag drar jag för övrigt och köper disc-hjul av Wagge. Det, tillsammans med tempohjälm, kommer nog kapa några sekunder när tempo-cykel-säsongen drar igång. Tänkte köra SMACK-serien i år.


Kör hårt där ute !!


 

 
Skrivet för 502 veckor sedan
35388 501 veckor sedan

Marcus74

grymt bra fettprocent! skönt att höra att du tänker återuppta cyklingen igen.

Idag träffade jag en kompis som berättade att han hade fått sämre blodfetter och att företagsläkaren hade varnat honom om att statistiken talar emot honom i fall han inte ändrar sina vanor. Jag har tidigare reagerat på att han har släppt träningen, kosthållningen och lever stressigt. Detta är ohållbart i längden. Han fick sig en tankeställar.e
6061 501 veckor sedan

HakanLarsson

Yepp, och i min släkt dör man tidigt i hjärtinfarkt, så det är bara att skärpa sig. Måttligt med alkohol, måttligt med mat och så träning. Ett enkelt recept om man vill leva några år extra. Trist att bita i gräset innan man är 40.
35388 501 veckor sedan

Marcus74

Så är det i min släkt med. Jag tänkte utgöra undantaget