Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
51087
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

CatClaw Link Blogg

KvinnaYuma Camilla Daleng, Stokmarknes, Norge

CatClaw's Blogg

Da var man i gang igjen..Godt Nyttår folkens !

Ja som overskriften sier : GODT NYTTÅR og velkommen til 2012..


Jo har hatt min første skikkelig treningsuke på over en halvannen måned. Startet mandagen med Spinn2 intervall og fy f*** må jeg si hvor tungt det var å få kroppen i gang, Tirsdagen kom og nok en gang spinning,men nå var det langspinn 90min hvor 48 av de 90 var ren styrketråkk..dæggern kor sliten i føten jeg var og lårene..Onsdagen FRI, Torsdag Utesykling,Spinn1 og så Spinn2 intervall senere på kvelden..OG i dag så var det ren utesykling..men f*** nok en gang kor kaldt det var..-6-7 grader p+litt vind så det føltes ut som -10 minst.


Men sykle fra Stokmarknes og til Melbu som ligger 14km sånn ca herfra..og tilbake..Filma turen til melbu..Fikk et sånn GoProHD Hero Cam i julegave og det måtte jo bare testes i dag..festa det på styre,men så etter på da jeg kom hjem at jeg skal sette det et annet sted på sykkelen. Var så mye som kom i veien syntes jeg..Men film ble det og jeg var veldig spent da jeg kom hjem om resultatet var bra..og gjett om det ble ...HD og alt..sa bare WOW jeg..filma sikkert over en time og vel så det..var nesten som å være ute å ta turen på nytt,men uten kulden denne gangen ;o)


 


Vel dette må jeg jo bare gjenta kanskje i morgen allerede..for se..har fått litt problemer med akillesen..og må ta det litt med ro..


 


Håper alle har hatt en fin jul og en grei nyttårsfeiring..ingen vitale deler som er borte og alle lem er på plass ennå...who's lem? ;o) Hulelem ;o) hehehe


 


Takk for denne gangen..


 


Yuma

 
Skrivet för 640 veckor sedan
54943 638 veckor sedan

Hilde.haugnes

Hei og godt nyttår til deg også!
Ser du har fått camera å ha på sportsaktiviteter ja. Jeg har vært en uke på Grand Canaria nylig og syklet der en del oppi fjellene. Veldig flott og spesielt. Der kjente jeg egnetlig stort behov for camera. tenker på et jeg kan feste til hjelmen på mange ulige aktiviteter egentlig. Så det er fint om du kan gi litt av dine erfaringer her på bloggen innimellom for å motivere oss andre litt på dette. :-) God tur!
47589 638 veckor sedan

AndreasFL

Kan være en fordel å feste det på hjelmen, synes bildene blir mest stabile da:) Filmer også med GoPro HD hero! Finnes også en ''chest mount'' for å feste den på kroppen, det er også en stabil og god metode. Lykke til:)