Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 45år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Stockholm-marathon-träning

 
Skrivet för 450 veckor sedan
6061 449 veckor sedan

HakanLarsson

Hehe, man gör så gott man kan. :-) Två kids tar sin lilla tid. Inget ont med det. Det finns inget bättre än barn. Men det är kanske just det. Förut gjorde träningen mig lycklig och gav mening i livet. Nu gör barnen mig lycklig och ger mening i livet. Men man kan ju inte helt lägga av för det. Men någon Ironman blir det inte nästa år, men jag har i alla fall anmält mig till Jubileumsmaran som går 14 juli. Ska bli skoj att testa hur det går.
37677 449 veckor sedan

Christopher_76

Samma här ska också springa jubileumsmaran och siktar på IM 2013
6061 449 veckor sedan

HakanLarsson

Ah, coolt! Jah, det är mycket möjligt att det blir så för mig oxå. Numera cyklar jag till och från jobbet, vilket blir 4 mil per dag. Ovanpå det blir det något löppass per helt. Mitt stora problem, är att jag blivit så förbaskat tung! Och har lixom ingen motivation att gå ner. Men men. Marathontävlingar brukar lösa motivationsbiden... :-)