Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 45år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Första simpasset sedan 2008 avklarat !!

Idag körde jag första simpasset på ... tja ... sen jag skadade mig 2008. Har tänkt mycket på den där skadan. Började egentligen med att jag en vecka före Ironman 2008 skulle på en svensexa. Skulle ta det lugnt, men så blev det inte. Vi körde paint-ball och jag smällde i vänster knä när jag gick ner i knästående. Fick ont, och kände sedan av det under avslutande maran.


Tänkte vila, och det gick hyfsat. Simmade och det gick bra. Skadan fanns dock kvar. Jag hade inte tänkt köra någon löpning, men så ringde Wagge och frågade om jag skulle köra Sala 1/2 Ironman och jag ville inte vara en bangare, så jag körde. Typ det dummaste jag gjort i mitt liv. Gjorde riktigt ont under löpningen och sedan gick skadan inte till sig på ett år.


Sen rann träningen lixom ut i sanden.


Men nu är man, tack vare Hilda Ralsmark, på banan igen. Och det känns faktikst skönt. Idag simmade jag som sagt. Kändes tekniskt bra, men shit vad trött jag blev. Simmade kanske 1000m men orkade knappt mot slutet.


Innan simningen hade jag varit och kutat. Först 5km uppvärmning, sen körde jag 4x1000m löpning på sollentuna vallen. Höll mig inom pulszon 4, dvs. strax över tröskeltempo.


Kändes riktigt bra.

 
Skrivet för 407 veckor sedan
24659 407 veckor sedan

Roxen

Så jag hade inget med saken att göra, snyft.
Mycket kul att du är igång igen, Shapelink kommer sätta avtryck på Kalmar nästa år! :)
35388 407 veckor sedan

Marcus74

Sollentunavallen. Kommer ihåg när vi var där o körde. Du var riktigt snabb och att du orkade pressa upp pulsen så hårt var faschinerande att se. Jag ska också börja lägga in mer kvalitet nu. Körde förresten ett pass backträning med stavar i slalombacke förra veckan.
Ng3aarzyu9cogsgkckw8 401 veckor sedan

wheelforce

Där ser man hur en nyttig rutin kan raseras på nolltid. Kul att du är igång igen. Jag ska också jobba upp mig igen.