Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto

peakXp Link Blogg

ManCarl Björnberg, 48år, Köping, Sverige

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Träningsvila - Doctor's orders

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Var hos kiropraktorn idag och rätade ut en höft som av någon anledning var sne. Knak. Så var det klart. 3 minuter och 500 spänn fattigare. Fan, man lägger mer pengar på sjukvård, apotek, naprapat, massage och kiropraktor än man lägger på nöjen, kläder och intressen.


Hur som helst så tyckte han att jag skulle vila över helgen. Ok då. Men inte en minut längre. På måndag smäller det igen. Ska tillbaka på onsdag på lite uppföljning. Han trodde det skulle bli helt bra sen. Vi får väl hoppas. Det gäller bara att överleva helgen först.



Obs! Det är inte mannen på bilden som skrivit brevet.

 

Bilder

2d335306b5fae19f410388aae04f0514
 
Skrevet 725 uker siden
49441 725 uker siden

peakXp

När det är dyrare på apoteket än på bolaget är det bara att konstatera att man blivit gammal :P
31850 724 uker siden

proppan2

Mmmm, det är bara utgifter... Hur känns det med höften idag?
49441 724 uker siden

peakXp

Tack för att du frågar. Jag har egentligen aldrig haft ont i höften. Det hela började med att jag fick ont i ett knä, blev livrädd att det skulle vara nått ledband, korsband, menisk eller, gud förbjude, artros. Gick till min naprapat och hon hittade en golfbolls-stor knut i vadmuskeln som hon masserade bort. Den hade legat och tryckt på en slemsäck som man har i knävecket och gjort så att den inte fick något syre, vilket i sin tur ledde till smärta. Det blev bra en liten stund, men sen började vaderna krampa fruktansvärt redan efter kortare löprundor. Gick till massör som sa att jag var sne i höften, och på den vägen är det.

Det lustiga är är att jag sedan tidigare visste att om man har ont i en led så beror det ofta på problem med _nästliggande_ led. I detta fall trodde jag att det knä-onda kom från min lite orörliga fotled, men det var ju nästa led ÅT ANDRA HÅLLET, nämligen höften.