Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Veckotorka

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Får be om ursäkt för frånvaron. Är på resande fot och prioriteringarna har legat på andra saker än bloggen.


Så vad har hänt sen sist. Det var vilovecka förra veckan. 4 löppass, varav två checkades av redan måndag och tisdag. Sedan blev det tre dagar totalvila, med flyg till sthlm, en dag i Nacka, flyg till Umeå, dop, All star, födelsedag. Bra distans på lördagen, pigg i benen och riktigt fint flyt andra halvan. Igår gjorde jag nått jag aldrig gjort förut och inte kommer att göra igen. Sprang med för höga halter alkohol kvar i blodet. Fy faan! Efter 20 min skrek kroppen, inte för någon överansträngning, högsta puls mätte 158, utan för att jag inte ska utsätta mig för det. Man lär sig.


Idag väntar distans i Umeå igen. Det bjuds på regn. Men man kan inte bli mer än blöt!

 
Skrevet 677 uker siden
49441 677 uker siden

peakXp

Heh, har aldrig testat att träna bakis, men det lät ju inte skoj precis. Men då vet du! Tur att man fortfarande lär sig saker ;)
31850 677 uker siden

proppan2

Förstår känslan. Jag drack ett glas vin till lunch en gång och kanske 5 timmar senare gav jag mig ut på en löprunda. Har sällan känt mig så seg i kroppen. Trodde inte det skulle spela nån roll efter så pass många timmar, men tydligen så...
A7ubnswjq00gc4ko8csc 677 uker siden

Ower

som tur är så sker "kvällen före, dagen efter" väldigt sällan. Efter gårdagens nya kunskap så kommer det ske än mer sällan!