Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Tick-tack-boom

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Fick dagen till ära lite sällskap på trimtimmen. Privata sjukgymnasten Marita var med och sprang. Intervaller blev det, 4 minuter, joggvila 3 min och totalt 4 gånger. Kändes bra. Utgick ifrån hennes puls, min var klart lägre. Tror jag hade kunnat pressa upp mig ytterligare 10 slag för att nå samma ansträngningsnivå som henne, men då hade jag ju sprungit snabbare. Meningen med passen på jobbet är ju att de kommunalt anställda ska få röra på sig under betalt arbetstid. Nu är det som sagt inte så många som tar sig ut. När jag ser tillbaka i träningsdagboken så har det sedan i maj bara varit vid 4 tillfällen som jag fått sällskap under trimtimmen. På 2,5 månad. Det är lite tråkigt. Speciellt eftersom jag springer själv resten av tiden med.


Benen var i vart fall lätta, trots träningsmängden på slutet. Är lite imponerad av mig själv. Brukar vara helt less och slut efter en åtta-vecka, men nu har jag sprungit två dagar till och totalt 16 pass på de senaste 15 dagarna. Dessutom helt utan vilodag. Blir löpning imorgon med, men sen är det vila. Jag lovar.


Är fullt uppe i flyttstäd just nu. Trivs med det. Inte alltid, men den här gången. Det avslutar kapitlet.


3 nätter


3 arbetsdagar


1 löppass


Sen får Oslo hålla mig fången tills på söndag, när jag äntligen får komma hem. Till vad som nu är hem. Har kanske inte hittat det än. Snart. På söndag. Hoppas.

 
Skrevet 670 uker siden