Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sill och potatis

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Har varit lite radiotystnad från min sida. Varit i Sverige de sista 10 dagarna, där verkar det inte finnas internet i samma utsträckning som i Norge. Eller mer allvarligt, där finns det mer att göra med dagarna, så att internet inte blir lika prioriterat. Nu är jag tillbaka på norsk mark och kan därför uppdatera bloggen igen.


Har firat midsommar i Nacka tillsammans med min sambo och hennes föräldrar plus ett till par. Det var trevligt. God mat, bra stämning och för mig nyktert. Skönt. Har aldrig haft någon direkt lockelse till nubben. Det går att äta sill och potatis i alla fall. Tro mig! Dessutom hade jag ett väldigt jobbigt minne från bara några dagar tillbaka, vilket det står om i mina senaste blogginlägg. Har inget med nubbe att göra, men väl alkoholen.


Hur som helst så har det sprungits lite med. Ganska lugna pass för det mesta. Några lätta distanser, intervaller på bana igår. De tre senaste passen tillsammans med sambo och hund. Alltid skoj att få kvalitetstid, även under träning. Det viktigaste under semestern är ändå att hålla igång, inte maxa träningen. Var ändå inplanerat en lugnare vecka med 5 pass, vilket jag klarade. Idag blev res/vilodag. Har suttit i flygplan, på flygplatser och till och från flygplatser i ca 10 h. Väl framme så var det skönt att veckans pass redan var klara. Vet inte om kroppen skulle vilja springa idag efter allt resande.


En annan rätt stor sak var mitt viktmål som skulle avläsas på midsommarafton. Där var startvikten vid nyår 103 kg med första målsättning att gå ner till 95 innan midsommar. Detta klarade jag redan till påsk, så ändrad målsättning till 93 kg. Det klarade jag bara några veckor senare, så jag uppdaterade målet ytterligare till 91 kg. Vågen hade aldrig varit under 91 förrän på midsommarafton. Då läste jag av 90,9! Jippi! Målet avklarat! Eller egentligen tre mål avklarade, eftersom de två andra redan checkats av längs vägen. Var tvungen att ta ett kort på det hela med. Tänkte lägga in det i nästa blogginlägg. Just nu är jag för trött för det.


Ska ta och vila upp mig så att jag orkar med jobb imorgon igen. Lite kluvet. Bra med rutiner. Bra med nedräkning, men jobbigt att återvända. Och nu har myggen kommit. Gäller att springa fort i fortsättningen, så att jag får behålla mitt blod. God natt!

 
Skrevet 676 uker siden
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 676 uker siden

Vidstige

Starkt jobbat med viktnedgången! Vad är det långsiktiga viktmået?
A7ubnswjq00gc4ko8csc 676 uker siden

Ower

Tack för alla snälla gratulationer. Känns väldigt bra, även om jag redan invägning var nöjd över min resa. Passerade ju två mål på vägen. Det långsiktiga målet är inte riktigt fastställt, men nästa delmål är i vart fall matchvikt under 90 kg till sthlm halvmaraton, och det borde jag bärga!
49441 676 uker siden

peakXp

Bra jobbat!