Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sega ben och trött huvud

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Det går inte alltid bra att springa. Har haft en sån period nu de sista dagarna. Segt i benen. Vill inte riktigt. Det i sin tur resulterar just nu i att huvudet blir segt det med. Försöker intala mig själv att det bara är helgen kvar, sen kommer viloveckan. Men bara för att det blir måndag igen så blir jag inte piggare. Speciellt inte när det är bokat pass på måndag och tisdag. Så onsdag är första vilodagen på evigheter. Planerar till och med en tvådagars! Lite wild and crazy sådär. Sen pang på under fredagens, vila lördag och löpa söndag. Blir en bra vilovecka.


Hur jag har spenderat en fredagskväll? Först blev det 11,50 km i snigeltempo, men känslan i kroppen var i alla fall bättre än de sista passen (troligen pga det låga tempot). Sedan restuppgift i affärsredovisningen, som har deadline imorgon kl 08.00. Skönt att ha lämnat in den nu. Till detta toppade jag med en pulverlatte. Lyx! Eller? Jo, lyx!


Har som sagt två pass kvar den här veckan. Har inte riktigt tänkt igenom dem än, men än att ett pass blir längre intervaller på bana och det andra blir en distans runt 75 min. Hur det blir exakt får kroppen vara med och avgöra. Det verkar i vart fall som att vädret ska vara på min sida nu. Skönt att slippa regnet.


Ska ta och natta nu, har sen hela helgen på mig att springa. Det tråkiga med det är att jag just bara har "att springa" som står på schemat för helgen. Blir lätt lite långtråkigt, men countdown är startgroparna. Vänta bara.


God natt!

 
Skrevet 679 uker siden