Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Måndagsdepp

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Jag har kommit fram till att jag inte är som gemene man i stort. Jag har en ledig måndag och är less, trött, uttråkad och seg. Har lyckats fördriva en hel helg med diverse obetydliga ting. Sen kom det ytterligare en dag att fördriva.


För er som inte vet så finns det inte så mycket att fördriva tiden med i Lakselv, speciellt när man inte känner någon, eller för den delen har ambition att lära känna någon.


Min fredagkväll hade en räddning, nämligen en restuppgift i affärsredovisning. Inlämnad innan deadline och en fredagkväll som gick. Skönt!


Lördag ägnades åt boken, min första skönlitterära bok sedan jag flyttade till hit. Har läst mycket innan, men här har det endast varit facklitteratur, pga studier parallellt med jobbet. Nu när terminen är slut så passade jag på att ta upp boken. Vips så var den utläst på två dagar.


Då är det tur att jag har löpningen. Det enda som ger till trygghet åt mina annars så tråkiga helger. Blev självklart pass varje dag, helt enligt plan. Dock överlag sega ben, men det har sina förklaringar i kvantiteten. Ska se över resten av schemat fram till 17 september nu. Det blir kvällen aktivitet. Yes, ännu en kväll räddad!


Det finns lite ljus i mörkret och det är att det här var sista ensamma helgen. De två kommande är jag i Sverige och sedan kommer syster att vara här restrerande 6 helger innan adjöresan 12 augusti.


Trodde att jag skulle klara det här bättre. Tur som sagt att jag har löpningen!

 
Skrevet 678 uker siden