Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Målsättning för 2012?

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Har tagit två välförtjänta vilodagar den här veckan. Halvt planerat och halvt oförutsett. Har två vilodagar i min planering, men det var inte helt planerat att lägga dem efter varandra. I onsdags så tog jag mig en riktigt städ och tvättdag efter jobbet. Helt enkelt för att alla kläder jag använt i Norge är jag förbannat less på och alla de andra har legat nerpackade i kartonger i ett förråd. Kändes bäst att tvätta upp dem innan användning, även om de var tvättade precis innan jag la ner dem i kartongerna med. Nu är allt rent, så även träningskläderna.


I torsdags blev det trevligheter med jobbet. Lite privat, men lätt att det blir en del jobbsnack ändå. Försökte hålla oss till att prata om fikarasterna bara, men mest blev det privat snack. Lite grill och sedan soffhäng. Skönt. Kanske kan bli nått av det här med Västervik ändå. Jag har i vart fall överlevt den första veckan. Hela organisationen är under omstrukturering, så det är lätt kaos vart man än vänder sig. På ett sätt är det bra för mig som ny, för då är jag inte den enda som är förvirrad, men på ett sätt är det dåligt med, för det finns inte samma möjlighet till vägledning i uppstarten som en nyanställd kanske hade önskat. Nu tror jag att det kommer att bli bra ändå.


Första helgen i Västervik väntar. Ska försöka ta mig ut ett långpass utan hunden och sen måste jag ta tag i lite intervaller. Har varit dålig på träningschemat, även om antalet pass är rätt, så har passen inte alls följts enligt plan. Mest jogg/löp med Cäta för att försöka hitta lite mer runt om i den nya staden. Har hittat mig lite skog som faktiskt går att springa i. Inte allt för sen på kvällen för att det inte är något elljus, men det är en dagskog med varierade längder på slingorna. Dock lite dåligt utmärkta, så det är lätt att välja fel i en korsning. Tror dock att jag fick kläm på 5,0 km-slingan idag. Ca 10-12 min jogg dit och lika långt hem. Ett typiskt lagomt pass den här veckan. Jag är ute ca en timme och springer ungefär en mil, men varken kvalitet eller kvantitet. Bara röra lite på benen. Den bristande kvaliteten skyller jag på hunden. Den bristande kvantiteten (och variationen) skyller jag på huvudet. Skärpning är på g, ska bara fundera ut hur.


Kom på att det bara är tre veckor kvar till sthlm halvmaraton. Kändes lite som om luften gick ur mig i samband med flytten. Kanske för att det händer så pass mycket annat i livet att löpningen blir lite undangömd. Ska ta mig i mål och göra det på min måltid, sen joggar jag mig igenom resten av året. I november börjar uppladdningen och grovplaneringen för nästa år. Måste ha något större övergripande mål med året. Mara? Utomlands? Läger? Måltid på milen? har inte bestämt mig, men om någon har något bra förslag så lyssnar jag med öppna öron.

 
Skrevet 668 uker siden