Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Lika mycket som i februari

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Såg precis på statistiken att jag har löpt lika många minuter nu på åtta (8) dagar i augusti som jag gjorde på hela februari. Vet inte vad det säger mest om. Att jag löper mycket nu, eller lite då. Hmm. Intressant var det i vart fall.


Fick mig en löpinbjudan idag på jobb. Det går inte att tacka nej till att löpa med sällskap. Jag har skrivit om det tidigare. Har dock insett att det inte är så många som löper här uppe och att de enda sällskapet jag får är på tisdagar. Även där har det dock saknats väldigt många gånger nu under semestertider. Dock är det lovat sällskap imorgon. Skönt! Sista löpningen på jobbet. Sista trimtimmen. Har insett att det är väldigt mycket som är sista gången nu. Skönt!


Får dock ha lite överseende med att det snittade ca -20 grader i februari och var en ruskig vind på det samt att det enda löpbandet som fanns var trasigt.


Blev en lätt runda. Ca 12 km på dryga timmen. Inget höjdartempo, men vet inte om jag hade klarat det heller. Tur då att mitt sällskap inte hade tränat på tre veckor, så farten blev även därefter.


Nu blir det middag. Pasta och ris med potatis. (Ja, skåpen börjar eka tomma)

 
Skrevet 670 uker siden