Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Löpning på Aker Brygge

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Har tagit mig till Oslo. Här avslutas det norska äventyert för den här gången. Avresa sker imorgon eftermiddag, då blir det Sverige ett tag framöver. Har varit inne på det tidigare, men det känns väldigt skönt men också väldigt spännande och utmanande, eftersom det är nytt jobb i en ny stad som står på schemat. Först en veckas semester.


Löpningen idag blev en väldigt lugn runda. Startade vid Jernbanetorget, tog mig ner mot Aker Festning och vidare mot Aker Brygge, runt längs vattnet och upp mot slottet, Frognerparken och sedan tillbaka ner mot hotellet. Ett riktigt citypass. Så som jag har saknat variation i min löpning. Äntligen!


Sen var det ingen vidare kvalitet på passet, men idag är jag väldigt nöjd ändå.


Fortsätter annars min vilovecka. Hade två vilodagar innan idag och vila imorgon igen. Tror att kroppen behövde det efter den senaste tidens ansträngningar.


65 min lugnt tempo. Skönt!

 
Skrevet 670 uker siden
24608 669 uker siden

bejjan

tjo! brukar läsa din blogg här.. du verkar träna så målmedvetet men har du nåt speciellt lopp eller mål med din träning? du verkar grym på att följa ditt schema i alla fall, förstår de blir gött å komma hem till sverige :o)
A7ubnswjq00gc4ko8csc 669 uker siden

Ower

Hej!
Kul att du läser bloggen! Jag har följt mitt schema väldigt bra nu under våren. Något pass som har fått stryka på foten pga dåliga väderförhållanden eller en kropp som inte alls responderar som jag vill att den ska göra. Blir debut i sthlm halvmaraton om en månad, så det är träningsmålet. Sen får vi se vad som händer till nästa år. Jepp, skönt att vara "hemma" i Sverige igen, men väldigt spännande med nytt jobb och ny stad!