Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Distans i Umeå

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Dagens andra blogginlägg, detta på grund av den tidigare torkan.


Blev 13 km distans runt älven i Umeå. Gångbron, förbi Vildmanna, över Haga, upp förbi sjukhuset, över Kolbäcksbron, yttre varv på Öhn och tillbaka till Gångbron. Tog det lugnt till en början. Blir bättre och bättre på det här med uppvärmning. Hade inget riktigt tryck i kanonerna idag, men mer 3-4 km kvar så kom plötsligt all energi på en och samma gång. Tassar i mål precis under 70 min, 5:20 min/km.


Kändes bra ändå. Skönt att får springa igen efter gårdagens rejäla bakslag.


Hann med lite poker igår kväll med. Gick bra. Nu är det mest ära och kanske några kronor i vinst om det går riktigt bra. Så jag får tacka grabbarna för t-shirten jag kunde köpa idag. Tack!


Blir alltid så konstigt med träningen när man är ute på resande fot. I Umeå hittar jag överallt, här är det inga problem. Men jag har ändå inga rutiner. Om några dagar är jag i Stockholm igen, där börjar jag hitta rätt bra med, men även där utan rutiner. Fast det är väl så det ska vara på semestern, utan rutiner alltså. Fast jag är bättre med rutiner. Försöker gärna dölja det, men jag har sett igenom mig själv. Har nog alltid varit så. Längtar till skolan när det är sommarlov. Längtar till måndag när det är helg. Längtar till morgonen när det är kväll. Så, där har ni det. Jag behöver rutiner!

 
Skrevet 677 uker siden
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 677 uker siden

Vidstige

Uppvärmning är bra, och viktigare ju äldre man blir. ;)