Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sider

  • Ingen sider

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Den här veckan har det varit kvanitet

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Släpper det nu? Eller är det bara inbillning? Dagens pass var lättare än på länge. Hela veckan jag jag kört ner mig, så idag borde kanske vara den sämsta dagen. Fast det är kanske samma sak som när man förfryser sig, innan det är helt kört så blir man varm. Hoppas på lite bättre tur än så.


Mina åtta-veckor är mer kvantitet än kvalitet. Trots det har jag hunnit med några intervallpass som varit bra, ett längre pass och resten distans i varierat tempo. Försöker varva mina kvantitetspass med kvalitetspassen, så att kroppen inte riktigt vänjer sig, utan hela tiden måste vara på allerten. Det är förresten ett av huvudsyften med mitt träningsupplägg med, att kroppen inte ska vänja sig vid belastningen. Helt plötsligt så blir jag stark och snabb, när kroppen försöker kompensera för all träning och den samtidigt får vila. Så blir det nästa vecka. Eller vila och vila, men hälften så många pass som den här veckan. Känns bra!


Dagens pass blev distans på knappt 11 km i 5:12-tempo. Ingen höjdare resultatmässigt, men som sagt, lite lättare ben idag än under resten av veckan. Avslutande 5 km gick säkert mot 4:50-tempo. Kändes ganska lätt och skönt. Lite synd att jag kom hem då, borde kanske ha fortsatt ett par km till, bara för att.


Imorgon är det röd dag här i Norge, andra pingstdagen. Känns inte som något större firande och i min situation just nu så är alla röda dagar dåliga dagar. Men idag är det bara 2 månader kvar och på torsdag landar jag på svensk mark för en veckas semester. Mer om det senare.


Ska ta och kasta i min en banan innan duschen. Hej!

 
Skrevet 678 uker siden