Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Create account
Picture
  • Sider

  • Ingen sider

Andreas_Martinsen Link Blogg

ManAndreas Martinsen, 49år, Danmark

Andreas_Martinsen's Blogg

Nu får du hotellrum i Norge och Sverige för billiga pengar!

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Innan våren och sommaren slår till på allvar och alla tar ut semester, så är det möjligt att göra kap när det kommer till bra pris på hotellrum. Det går alltså att hitta hotellrum i Norge och Sverige för billiga pengar! Det är alltid bra att boka de perioder som ingen annan bokar, för att få det så billigt som möjligt.


Relatert bilde


 


Boka semester i god tid


Du som har möjlighet att ta semestern när du vill under året, har större chans att knipa billiga hotellrum. Många gånger är det dyrare om man åker under skollov till exempel. Du som åker före eller efter kan tjäna in mycket på det! Då kan du lägga pengar på annat istället. Njut av en skön semester, testa freespins se, äta goda middagar och lägga pengar på sevärdheter. Det är inte fel att kunna göra det, eller hur! Så se till att du hittar de billiga hotellen du letar efter.


Hitta hotellrum med rabatt


Ett annat sätt att hitta hotellrum i Norge och Sverige för billiga pengar är att leta efter rabatter. Det är inte ovanligt att stora sajter går ut med speciella kampanjer för vissa hotell, under vissa perioder. Det kan även vara så att hotellen på egen hand har rabatter då och då. Därför är det bra att alltid kolla av de hotell du intresserar dig för, så väl som att kolla av olika jämförelsesajter. Då kan du hela tiden se när det kommer in rabatter eller billigare hotellrum att boka. På vissa ställen kan du även prenumerera på nyhetsbrev, så att det kommer direkt till din inkorg så fort det finns rabatter eller de rear ut hotellrum.


 

 
Skrevet 68 uker siden