Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Create account
Picture
  • Sider

  • Ingen sider

Andreas_Martinsen Link Blogg

ManAndreas Martinsen, 49år, Danmark

Andreas_Martinsen's Blogg

Favoritställe för Sveriges kungafamilj

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Den svenska kungafamiljen har flera olika platser de gärna vistas på. En av dessa är till exempel deras eget sommarparadis Solliden. De har även andra smultronställen i Stockholm där man, om man har tur kan se dem. Dessutom åker de gärna utomlands med.


Bilderesultat for feriested


Prinsessornas favoritställen


 


Prinsessan Victoria tar gärna med sina barn och besöker Skansen i Stockholm. Det är en fantastisk plats så vi förstår varför. Även du kan besöka denna plats med dina barn. Andra favoriter som prinsessan Victoria besöker är Fjärilshuset och Junibacken. Prinsessan Madeleine går gärna ut och äter på krogen Michelle van der Milles. Hit går många kända gäster, och det är inte ovanligt att även se Magnus Uggla eller Lena Philipsson här. Varför inte ta och testa den du med? Om du är i Stockholm, passa på att boka ett bra hotell, där du kan ta en paus och spela gratis casino spel, för att sedan bege dig ut och hitta egna smultronställen. Det finns mycket att se i Stockholm så väl som om du beger dig till Öland, där kungafamiljens sommarresidens finns.


 


Solliden är kungafamiljens sommarparadis


 


Kungafamiljen åker mer än gärna ut till sitt sommarresidens, Solliden. Det är en svensk slottsliknande villa som ligger på Öland och ägs av Carl XVI Gustaf. Solliden ligger nära Borgholm. Denna villa anlades redan 1903 och har sedan dess ägts av drottningar och kungar i Sverige. Detta paradis är en plats kungafamiljen gärna vistas på. Det är inte svårt att förstå varför, då det ligger vackert och har både en egen engelsk park och en italiensk trädgård, så väl som att det finns en rosenträdgård och mycket mer. Solliden är et skyddsobjekt och tillträde för andra än kungafamiljen är förbjuden.

 
Skrevet 68 uker siden