Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Create account
Picture
  • Sider

  • Ingen sider

Andreas_Martinsen Link Blogg

ManAndreas Martinsen, 49år, Danmark

Andreas_Martinsen's Blogg

Det bästa familjehotellet i Norge och Sverige

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Är det så att du och din familj vill åka på semester i Sverige, eller Norge eller varför inte båda, så är familjehotell bra boendealternativ. När man åker med barn är det viktigt att man har hotell som är anpassade för det. Det underlättar för er alla att bo på ett bra familjehotell.


Bilderesultat for familjehotellet i Sverige


Bra hotell för familjen i Sverige


En bra hotellkedja, som erbjuder extra familjevänliga hotell är Scandic. Deras hotell är alla familjevänliga, men de har flera som särskilt vänder sig till er som är en familj. Deras hotell finns i Norden, så du kan hitta alternativ i Sverige så väl som i Norge. Deras hotell erbjuder alltid gratis boende för barn under 13, om de delar rum med vuxen. De får även äta frukostbuffé gratis. Alla barn får en välkomstpresent när ni checkar in. Det är rymliga rum och fritt wifi. Det gör att du kan spela jackpotjoy mobil och barnen kan surfa på sina surfplattor. Det finns oftast även ett lekrum de kan besöka, med spel, leksaker och pyssel.


 


Bra hotell för familjen i Norge


I Norge finns det också bra familjehotell. Scandic har flera samt att det även finna andra bra hotell. Saga Hotel Oslo är ett av dem, som ligger bra mitt i staden. Vad ni ska välja för hotell att bo på, beror på vad ni har tänkt att göra och vart i Norge ni vill vara. Det finns dels hotell i Oslo, huvudstaden, men även bra familjehotell i andra städer runt om i Norge. Många familjehotell i Norge erbjuder även de faciliteter anpassade för barnen, så att de ska trivas när ni vistas en eller flera nätter hos ett specifikt hotell.

 
Skrevet 68 uker siden