Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
Picture
  • Sider

  • Ingen sider

Andreas_Martinsen Link Blogg

ManAndreas Martinsen, 0år, Danmark

Andreas_Martinsen's Blogg

De spændende og alternative oplevelser på Bornholm i 2018

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Et af de mest populære steder i Danmark at holde ferie er Bornholm. Øen er kendt for solskinsvejret, varme folkefærd og anderledes accent. Rå klipper, krogede landsbyer og skønne strande er blot et udpluk af de ting, som kan opleves på øen. Men hvad kan man ellers opleve på Bornholm? Der er masser af andre ting, og her kan du læse om de mere spændende og alternative oplevelser, som år 2018 byder på.


 



 


Outdoorcenter med klippeklatring


Der er faktisk kun ét sted i Danmark, som tilbyder klippeklatring, og dette er på Bornholm. At klatre på klipper er sjovt og udfordrende, og nybegyndere vil sagtens kunne deltage. De forskellige ruter har nemlig forskellige sværhedsgrader. Så tag et smut forbi Outdoorcenteret og få afprøvet dine klatrekræfter.


 


Bornholms Middelaldercenter


En spændende oplevelse er Bornholms Middelaldercenter. Her fokuseres der på middelalderen, og du kan afprøve sjove oplevelser i det autentiske miljø. Skattejagte, som kan vare flere dage, får dig ud i den bornholmske natur, og du kan også se gøglershows og våbendemonstrationer. Udover at blive underholdt vil du også blive klogere på historien.


 


Afkobling om aftenen for de voksne


Efter lange dage er det tid til at slappe af i sommerhuset, hytten eller campingvognen. Dette kan gøres gennem TV, brætspil, kryds og tværs, Sudoku og iPaden. På iPaden kan de voksne eksempelvis spille på danske spilleautomater på nettet. Dette er den perfekte måde at slappe af på, og de danske spilleautomater på nettet kan også betyde, at der vindes flere penge til resten af ferien.


 


Danmarks ældste legeland


Skal børnene være i fokus, kan I bruge en dag i Brændegårdshaven. Dette er det ældste legeland i Danmark, men alligevel er det et af de mest populære steder på Bornholm. Tarzanstier, svævebaner, robåde, vandland og zoologisk have med aber, æsler, kænguruer og næsebjørne er blot et udpluk af legelandets aktiviteter.


 


Som du kan se, er der et væld af muligheder på Bornholm. Der er aktiviteter for hele familien, som både er spændende og alternative.

 

Bilder

Faae8b3fec61cb7816007a2d2f8be11de028c989d7caf075c16ccf3b94ea8806
 
Skrevet 308 uker siden