Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Paginas

  • No hay páginas

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Mäktade med en halvmaraton

Oj vad trött jag är. Benen skakade nästan när jag kom hem. Mest av vätskebrist. Lite av trötthet. Sprang 21,1 km utan vätska eller annan påfyllning. Ingen bra plan. Bra att veta till fortsättningen. Kändes bra fram till 14-15 km, efter det var det bara utför. Inte bokstavligt, tyvärr. Tog mig i vart fall i mål. Blott andra gången jag har sprungit denna distans. Troligen är det sista gången inför examen om 1,5 månad. Något fler långpass hinner jag med, men inte den distansen. Tror jag.


Känns väldigt orättvist när man läser rubriker i tidningarna och följer med statusuppdateringar på facebook. Här är det inte sommar. Inte alls. Snarare höst. Sprang med vinterlöparjackan och handskar idag. 11 grader ute, lätt vind och moln. Surt sa Bill.


Nedräkningen fortsätter. Man vet aldrig vad liver bjuder på. Hade någon för ett år sedan berättat hur mitt kommande år skulle se ut, så hade jag bara skattat. Sker det lika mycket under de kommande 12 månaderna så vet jag inte om jag pallar längre. Jag vet inte var jag bor, var jag jobbar, vad jag ska kalla hem. Dessutom har majoriteten av dessa 12 senaste månaderna varit utan min sambo under samma tak. Heter det särbo då? Säkert.


Imorgon väntar ett lättare pass. Tack för det. Träningsmålet för Juli är redan uppfyllt, dessutom med över en timmes marginal.


Spring längre!

 
Written 672 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 672 weeks ago

Vidstige

Jag läste någonstans, någon gång att man klarar sig utan dryck om man tränar upp till en timme. Är träningspasset längre bör man fylla på med minst 1-2 dl per timme.
Jag har haft det som riktvärde då jag planerar mina pass och det har fungerat bra för mig.
A7ubnswjq00gc4ko8csc 672 weeks ago

Ower

Det stämmer rätt bra. Märktes även på kroppen, där jag som sagt klarade mig bra i nästan 90 min, efter det kom tröttheten som ett brev på posten. Jag tar lärdom av detta och ska bättra mig till nästan gång ;)