Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Paginas

  • No hay páginas

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Månadsuppdatering

Juli är nu slut. Det återstår bara några timmar, men jag har tränat klart för månaden. Blev lite fartlek i morse. Var relativt pigg första biten, men hade inte det riktiga klippet i steget. Troligen en effekt av gårdagens långpass. Hur som helst så blev det ytterligare 53 minuter löpning och sammanfattningsvis så slutar juli på strax över 26 h löpning fördelat på dryga 28 mil. Känner mig nöjd. Väldigt nöjd faktiskt. Fortsätter enligt program ytterligare 2-3 veckor, sen är det dax att trappa ner på träningen och förhoppningsvis känna formen komma smygandes. Meningen är att den ska vara som bäst 17 september, men eftersom det är första gången jag försöker toppa formen, så kan det nog diffa en vecka plus eller minus. Känner i vart fall att jag har fått in mängdträningen nu. Som sagt, några veckor till, sen blir det färre pass, men med högre kvalitet.


Någon som har tips på formtoppning, tänkte mig en plan på 2-4 veckor innan ett större lopp.


I eftermiddag ska jag och se på fotboll. Det var länge sedan. Bjuds allt för sällan på fotboll här uppe. Men nu ska det tydligen vara 3 matcher inom 10 dagar, så jag får allt min lilla del av kakan med. Skoj! Även om kvaliteten är rätt låg.


Både 26 h och 28 mil är rekordnoteringar. De kommer troligen att stå sig året ut, då träningsupplägget kommer att förändras till hösten och det som sagt väntar en period med mindre träning nu.


Tar tacksamt emot tips och erfarenheter som sagt.

 
Written 672 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 671 weeks ago

Linda Granath

Grattis till en riktigt bra träningsmånad. Det är alltid kul att lyckas följa planen och nå sina mål.

vad gäller toppningen kan du ju snegla lite på: http://beta.marathon.se/halvmarathon
Programmen är betalprogram, men om du klickar på "grundprogram" så ser du hur Anders har lagt upp träningen för de olika veckorna.
A7ubnswjq00gc4ko8csc 671 weeks ago

Ower

Tack för tipset. Ska genast in och se hur Anders rekomnederar formtoppning! :)