Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Paginas

  • No hay páginas

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Inte enligt plan

Sådär ja, ytterligare ett långpass avklarat.


Så hade jag börjat mitt blogginlägg om det vore sant. Nu är det inte sant. Jag avbröt efter dryga timmen. Varken huvud eller ben ville springa idag. Redan efter två, TVÅ, minuter ville jag bryta passet. Ser man det på det sättet, så gjorde jag verkligen ett långpass. I början motiverade jag mig med att det brukar bli bättre och lättre efter en stund. Det blev det också, men inte så länge. Senare någonstans längs vägen så intalade jag mig själv att om jag bara sprang 40 min så skulle det vara okej. Sen tänkte jag att om jag bara klarar halva det planerade passet så är det okej. Till slut så bestämde jag mig för att inte vika av på nästa slinga, den som hade gjort mitt pass till ett drygt 90-95 minuterspass. Det resulterade alltså i ett relativt långsamt pass med sega ben, ett huvud som inte tyckte om vad som hände och än mindre tyckte om att bryta. Men det resulterade även i dryga 64 min löpning, knappt 12 km och ett tempo precis under 5:30 min/km.


Är inte nöjd, men kan trots allt säga att jag sprang 64 min idag och att det är 12:e dagen i rad som jag springer och att det dessutom är 13 genomförda pass på de 12 dagarna. Inte så konsigt kanske att både huvud och ben säger ifrån.


Imorgon väntar fartlek och sen på måndag är det äntligen vilodag. Dessutom första dagen på sista arbetsveckan. Inte illa!

 
Written 671 weeks ago