Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Nickiz Link Blog

KvinnaVicktoria Ågren, 40Años

Nickiz's Blog

Fredags-snusk!

Har just vart på ica supermarket i skanstull och handlat..när jag strosar runt på min vanliga tur i jakt på nötter..(av den förpackade sorten) cirklar jag lite som en haj runt sitt byte omkring vid lösviktsnötterna...för de andra borde juh va inärheten (men så va inte fallet dock, men de hör inte hit)

När ja spanar o spanar så tittar ja lite på nötterna som ligger där och blicken faller på en "nöt och fruktmix" låter inte helt fel till namnet, ser vid första ögonkastet ganska trevligt ut...men jag köper aldrig lösvikts nötter pga av dess benägenhet att härskna...och det va precis vad dessa nötter med största sanolikhet råkat ut för..

De såg så ledsna ut att man ville ge dem vatten och kanske en hyper smoothing fuktkräm från LOREAL,,.usch..tacka vet jag kvalitetsnötter i väl försluten påse! Självklart förvaras de även i kylen/frysen och inte som min mamma gör...i öppnad påse i bak-lådan (me torrjäst bakpulver karamellfärg o liknande produkter, årgång typ 1998)

så dagens upplysning är: Nötter är härskningsbenägna...köp dem ej i lösvikt och förvara i väl försluten påse/burk och gärna i kylskåp. =)

Dessutom hade de inte min cottagecheese från valios/hyla så ja får äta vanlig Keso-mini som ja inte tycker om...

jo de e sant ja e på lite rabbiat humör..min dator har kraschat...minneskortet är tvärpaj och nätagget har laggt ner typ helt...

så fredagskvällen ska spenderas med att rota nätagg i grovsoporna (finns en hel ontainer med dataprylar) som får tjäna mig tills det nya super silence agget anländer om nån vecka. nytt minne vart jag tvungen att shoppa..1gb vart de..de får duga sålänge.

Så ha en supernice fredagskväll och akta er för lösviktsnötter! ;)

 
Written 910 weeks ago