Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a
  • Paginas

  • No hay páginas

Liz&Fitness Link Blog

KvinnaLiss &Fitness

Liz&Fitness's Blog

Korny dagar

Hu och hej igen! Det har varit några hektiska dagar på sistonen....med en massa deadlines att hålla innimellan alla inströmmande e-mails och pappershögar som väntar.....svårt att lugna ner efteråt när man först kommer upp i ett visst varv...därmed blir det lite sömn också. En av stressets biverkningar tyvärr. Men det skall för eller senare kunna hanteras menar jag..men det kan ta tid att vänja sig av med många års beteende..

Då e det i alla fall underbart att få gå i väg och köra hårt på gymmet...med det menar jag för tiden det jag orkar lyfta med så strikta rörelser som möjligt... Glömmer det mesta då och bara koncentrerar mig om vad jag skall göra och hur....gradvis känner man att välbefinnande börjar läcka ut i kropp och sinne....inte konstigt att så många människor älskar sin träning i dag..hi..hi :-)

I går blev det åter ett capoeirapass...tänkte först inte gå...kände mig lite "empty box"...fast jag vet ju hur kul det är...så i väg åkte jag til slut på min pojkväns cykel...min har ju pajat....Det blev träning på Bimbas sekvens 2 tills svetten sildrade och lite till..på slutet gick dock min koncentrationsförmåga hem och lade sig i sängen..för då började de flesta rörelser å flyta ihop...dags att åka hem med andra ord och softa på soffan :-)

I måndags var vi ju också på Korn-konsert på Hovet i Stockhom..funderade lite på hur jag ville gilla detta showet..e ju metalgenren...lite "hårdare" än tidigare konserter jag varit på....men jag kan bara seja att jag blev grymmt imponerad....vilken jäkla bra into de hadde...basljuden hamrade i kroppen och det blev ett himla drag över det hela...fick också se svenska Deathstars och Flyleaf från Texas. Var snäppet från att börja headbanga där inne..he..he. vi filmade självklart och tog en del kort, dessa hittar du i båda mina bloggar..(Har fått en svensk blogg på Metro nu)..hmmm..känner visst en stor skrivlust för tiden....

Må så gott alla!

 
Written 847 weeks ago
10749 847 weeks ago

FlickanK

Usch det är inge kul att stressa sådär. Men ibland känns det oundvikligt. Men man får ta en sak i taget och planera väl.
Tur att du har träningen i alla fall! Och att du har förmågan att kopla bort så du kan koncentrera dig på träningen, det kan va svårt ibland.
Ha det så bra!
10091 847 weeks ago

jo_se_fin

Ja träning ger verkligen välbefinnande! Var på box idag och det var superskoj. Var jättelängesen sist och jag lär ha skakiga armar imorgon. Känner av det redan nu. Men det är det värt. Ha det fint!
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a 847 weeks ago

Liz&Fitness

Flickan: Ja usj, vissa dagar dyker det bara upp saker man inte väntat sig..kommer nog efterhand att lära mig hur man hantera sånt lite lugnare än nu..he..he :-)
Josefin: Ja du, ett av träningens fördelar är att få koppla ut allt annat :-) Att få boxas lite e ju bra för temperamentet...hi..hi

Ha en mysig kväll båda :-)